Lada-vaz 2107 távirányítós játék rendőr autó 25 cm (BBMJ)

8.990 Ft

A termék megvásárolható: Utánvéttel, Bankkártyával

Már csak 1 db van raktáron!
Készlet: 1 készleten SKU: 813545

Leírás

Fedezd fel a Lada-Vaz 2107 Távirányítós Rendőr Autó élményét, egy kiváló minőségű és realisztikus távirányítós járművet, amely garantáltan elvarázsolja mind a gyerekeket, mind a felnőtteket!

Ez a lenyűgöző távirányítós autó egy hűvös és klasszikus stílusú Lada-Vaz 2107 modellt örökít meg, amely azonnal felkelti az emberek figyelmét. A gondosan kidolgozott részletek, mint például a fényezés és a formatervezés, minden részletében hűen visszaadják az eredeti jármű jellegzetességeit, így valóban életszerű élményt nyújtanak.

A távirányítós funkció lehetővé teszi, hogy teljes irányítást gyakorolj az autó felett. Manőverezz a járművel előre, hátra, balra és jobbra, miközben kényelmesen ülsz a vezérlőpulton. A könnyen kezelhető távirányító segítségével a gyerekek is könnyen vezérelhetik az autót, így fantasztikus játékélményben lehet részük.

Ez a rendőr autó modell különlegessége, hogy felszerelhető valódi fény- és hanghatásokkal, amelyek még életszerűbbé teszik a játékot. Képzeld el, hogy üldözésbe veszed a bűnözőket a kis rendőrautóval, miközben a villogó fények és a szirénázás valódi élménnyé varázsolja az egész játékot!

A Lada-Vaz 2107 Távirányítós Rendőr Autó nemcsak egy egyszerű játék, hanem egy kalandokkal teli élmény, amelynek csak a képzelet szabhat határt. A gyerekek örömmel fognak játszani vele órákon át, miközben fejlesztik a kézügyességüket és a koordinációjukat.

Termékinformáció:

  • Anyaga: ABS műanyag
  • Távirányító: 2 db  AA elemel működik (nem tartozék)
  • Autó akkumulátor: USB -töltés
  • Termék mérete: 25 x 7 cm
  • 3 éves kortól ajánlott

Ha valódi akciót és izgalmat keresel a gyerekeknek, vagy csak egy igazán különleges ajándékot szeretnél szerezni valakinek, akkor a Lada-Vaz 2107 Távirányítós Rendőr Autó tökéletes választás lehet! Legyél te az irányító a következő kalandban, és indulj el egy izgalmas utazásra ezzel a fantasztikus távirányítós autóval!

Price History