Medál készítő szett gyerekeknek 6 féle színes festékkel, sablonokkal, láncokkal, gyöngyökkel – kreatív hercegnős ékszer készítő (BBJ)

3.990 Ft

A termék megvásárolható: Utánvéttel, Bankkártyával

Már csak 1 db van raktáron!
Raktáron: szállítás 2 munkanapon belül
Készlet: 1 készleten SKU: 2098

Leírás

Fedezd fel a művészet és kreativitás világát ezzel a lenyűgöző medál készítő szettel! Ha szeretsz alkotni és kifejezni magadat, akkor ez a készlet egy valódi kincs számodra. Engedd szabadon a képzelőerődet és alkoss egyedi medálokat, kulcstartókat, vagy éppen gyönyörű karkötőket!

Műszaki Adatok:

 • 6 különböző színű zselés festéktoll
 • 18 sablon
 • Gyöngyök
 • Ezüst csillámpor
 • Vonal
 • Gyémántok
 • Csipesz

Előnyök:

 1. Kreativitás: Ezzel a készlettel ébred a művész benned. A sokszínű festéktollak lehetővé teszik, hogy bármilyen stílusban alkoss, és a gyémántok, csillámpor és gyöngyök extra fényt és eleganciát adnak műveidnek.
 2. Szabad önkifejezés: Ez a festési tevékenység nem csak órákig tartó szórakozást kínál, hanem kiváló lehetőséget az önkifejezésre és a kreativitásra. Hozd létre saját stílusodat, és mutasd be a világnak!
 3. Egyszerű használat: A festéktollak könnyen alkalmazhatók, és ha valamit újra szeretnél festeni, egyszerűen kapard le a festéket. A zselés tollak nem koszolódnak, így könnyen tisztíthatók.
 4. Többféle projekt: A készletben található medálokat medálként, kulcstartóként, vagy akár függőként is használhatod az ablakodra vagy hátizsákodra. Ezzel a sokoldalúsággal mindig új projektekbe vetheted bele magad.
 5. Ideális ajándék: Ezek a gyönyörű, kézzel készített darabok tökéletes ajándékok születésnapokra vagy más különleges alkalmakra.

Az alkotás öröme mindenkinek jár, és ezt a készletet minden 3 évesnél idősebb gyermekek élvezheti. A biztonságos és minősített anyagokból készült eszközökkel órákon át játszhatnak, miközben fejlesztik kreativitásukat és ügyességüket. Adj nekik lehetőséget a művészi kibontakozásra, és vásárold meg ezt a fantasztikus készletet most!

A design minimálisan eltérhet a képeken látottaktól.

Price History