Zselés formaöntő szett gyerekeknek – készíts csillámos kulcstartókat, medálokat, hajcsatokat (BBJ)

4.990 Ft

A termék megvásárolható: Utánvéttel, Bankkártyával

Már csak 15 db van raktáron!
Raktáron: szállítás 2 munkanapon belül
Készlet: 15 készleten SKU: 2099

Leírás

Az ékszerkészítés varázslatos világába kalauzolunk téged ezzel az új zselés ékszerkészítő készlettel! Ebben a fantasztikus készletben minden benne van, hogy a fiatal lányok kibontakoztathassák kreatív és stílusos oldalukat. Engedd meg, hogy elmagyarázzuk, miért kellene ezt a készletet beszerezned!

12 kiegészítő: A készlet gazdag választékot kínál, amiből a fiatal alkotók 3 gyűrűt, 3 kitűzőt, 3 medált és 3 karkötőt készíthetnek. Ráadásul a készlet tartalmaz vidám matricákat, amelyekkel a lányok szabadon dekorálhatják a zselé ékszereiket. Betűkkel és számokkal díszíthetik, így a kész darabok még személyesebbek lesznek.

Egyéniség: Az ékszerkészítés egy fantasztikus módja az önazonosság kifejezésének. A lányok saját stílusukat és egyedi ízlésüket önthetik az ékszereikbe, így azok valóban tükrözik a személyiségüket.

Kreativitás: A zselés ékszerkészítő készlet segíti a fiatal alkotók kreativitásának és önkifejezésének kibontakozását. Az ékszerek tervezése és díszítése során csak a képzelet szab határt.

13 forma: A készletben többféle forma és minta található, mint például szivárvány, sellő, unikornis, csillag, flamingó, szív és még sok más. Ezeknek köszönhetően a lányok olyan ékszereket alkothatnak, amelyek tökéletesen illeszkednek az egyedi stílusukhoz és preferenciáikhoz.

Lányos buli-kellék: A zselés ékszerkészítő készlet tökéletes ajándék fiatal lányoknak, akik rajonganak a kézművességért és a divatért. Emellett szórakoztató tevékenység is barátaikkal, legyen szó ottalvós buliról vagy más összejövetelekről.

Ne hagyd ki ezt a fantasztikus lehetőséget, hogy a gyermeked kreativitása kibontakozhasson! Szerezd be most ezt a mesés zselés ékszerkészítő készletet, és tartsatok alkotói parti a barátaiddal!

Price History