12 db-os varázslatos vízi toll készlet – vízben úszó minták rajzolásához (BBJ)

2.990 Ft

A termék megvásárolható: Utánvéttel, Bankkártyával

Már csak 16 db van raktáron!
Raktáron: szállítás 2 munkanapon belül
Készlet: 16 készleten SKU: 2106

Leírás

Egy lenyűgöző és kreatív játék, ami a gyerekeknek órákig tartó szórakozást és fejlődést kínál. A varázslatos vízi tollak készlete 12 darab különleges tollat tartalmaz, melyekkel lenyűgöző alkotásokat hozhatsz létre.

Ezen tollak titka a speciális technológia, amely lehetővé teszi a színek megjelenítését vízzel. Nincs többé szükség festékekre vagy ceruzákra – csak a víz és ezek a varázslatos tollak szükségesek ahhoz, hogy műalkotásokat teremts. A porcelán kanál, ami a készlet része, segít a rajzolt minták vízbe juttatásában.

A varázslatos vízi tollak fejlesztik a gyerekek kézügyességét, kreatív gondolkodását és ösztönzik a művészi kifejezést. Ezzel a játékkal a gyermekek nemcsak szórakoznak, hanem tanulnak is, miközben alkotnak. Így ez a készlet nem csak szórakoztató, hanem oktató is.

Főbb jellemzők:

  • Varázslatos vízi tollak: Ezek a különleges tollak víz hatására alkotnak csodát, és megjelenítik a színeket.
  • Vízbe mártva használhatók: A varázslat a víz érintésére válik életre.
  • Porcelán kanál a csomagban: A kanál segítségével könnyedén keverheted és alkothatod meg a kívánt színeket.
  • Fejleszti a kézügyességet és a kreativitást: A játék segít a gyerekek kézügyességének fejlesztésében, miközben kreatívak lehetnek és kifejezhetik magukat.
  • 12 db színes toll készlet: A csomagban megtalálható 12 színes toll segítségével a gyerekek sokféle alkotást hozhatnak létre.
  • Mérete: 16x10x3 cm: Kompakt mérete lehetővé teszi, hogy bárhová magaddal vihesd ezt a kreatív játékot.

A varázslatos vízi tollak készlet garantáltan lenyűgözi a gyerekeket, és segíti őket a kreativitásuk kibontakoztatásában. Legyél részese ennek az izgalmas és oktató játéknak, és szerezd be még ma!

Videó a termékről:

Price History