6 db-os baba-biztos játékautó készlet sarkok és apró alkatrészek nélkül – puha, csörgő plüss járművek 2in1 hordozótáskával és játszószőnyeggel (BBJ)

8.990 Ft

A termék megvásárolható: Utánvéttel, Bankkártyával

Már csak 10 db van raktáron!
Raktáron: szállítás 2 munkanapon belül
Készlet: 10 készleten SKU: 1771

Leírás

Bemutatjuk a puhábbnál puhább jármű játék készletünket, amely a babák és kisgyermekek számára készült! Ez a lenyűgöző játékcsomag 6 különböző játékjárművet tartalmaz, mindegyik rendkívül puha és barátságos karakterrel. A készlet tartalmaz egy tárolózacskót is, így könnyen rendben tarthatók a játékok, és mindig kéznél vannak a mókás járművek.

Főbb jellemzők és előnyök:

  • Puha és baba-barát: A játékjárművek mindegyike puha, kényelmes anyagból készült, amely biztonságos és kedves tapintást biztosít a babák számára. Az apró kezek számára könnyen foghatók és manipulálhatók, így a kisgyermekek örömmel fedezhetik fel a játékokkal.
  • 2 az 1-ben játék szőnyeg / tárolózacskó: A járművek mellé jár egy városi közlekedési színhelyet ábrázoló játékszőnyeg. A szőnyegen a kisautók nyomvonalon gurulhatnak, amikor a gyermek tologatja őket. A szőnyeg összecsukható tárolózacskóvá is alakítható, ahol a játékok könnyedén elférnek, és az egész készletet magunkkal vihetjük bárhova. Kompakt mérete miatt könnyen hordozható és ideális otthoni és utazós játékra is.
  • Kreatív játék és tanulás: A városi játékszőnyeg segítségével a gyerekek szabadon fedezhetik fel a város forgatagát, miközben a puhábbnál puhább járművekkel játszanak. A játékok csörgő, rázó és recsegő hangokat is adnak ki, így játék közben még több élményt és tanulást nyújtanak a kicsiknek.
  • Interaktív játék és barátság: A játékcsomag több játékjárművet tartalmaz, így a babák és kisgyermekek barátaikkal és családtagjaikkal is megoszthatják az örömteli játszóidőt. Rengeteg lehetőség adódik a közös játékra és versenyzésre, amely fejleszti a koordinációs és társas készségeket.
  • Kiváló ajándék választás: Ez a puhábbnál puhább jármű játék készlet tökéletes ajándék lehetőség a kicsiknek. Legyen szó születésnapról vagy karácsonyról, a játékcsomag biztosan mosolyt csal majd az arcukra. A gyermekek imádni fogják a szórakozást és az interaktív játékot, amelyet ez a játék kínál.

A színes és puha játékjármű készlet garantáltan meghódítja a kicsik és szüleik szívét egyaránt. A játékok kreatív és tanulásra ösztönöznek, míg a közös játék és verseny a családot is összekovácsolja. A kompakt méretű tárolózacskóval a játékok mindig rendben lesznek és könnyen magunkkal vihetjük őket bárhova. Ne habozz tovább, rendeld meg ezt a kiváló minőségű játék készletet, és hozd el a mókás és tanulságos játszóidőt a kisgyermekek életébe!

A design minimálisan eltérhet a képeken látottaktól.

Price History