24 db-os metál kontúr filctoll készlet – ezüst színű vonalak színes kontúrral – íráshoz, rajzoláshoz, kiemeléshez (BBJ)

4.990 Ft

A termék megvásárolható: Utánvéttel, Bankkártyával

Már csak 6 db van raktáron!
Raktáron: szállítás 2 munkanapon belül
Készlet: 6 készleten SKU: 2076

Leírás

Nincs is jobb, mint a kreativitás hatalma, amikor minden vonal, amit húzol, mesevilágba repít! Most itt van előtted az új művészeti eszköz, a Mágikus Kontúr Filctoll, ami egyszerűen elbűvölő! Csak képzeld el, hogy minden egyes vonal, amit húzol, varázslatossá válik.

Mágikus Kontúr Filctoll – A Művészvilág Kapujába Nyitó Eszköz

Legfőbb Jellemzők:

1. Különleges Rajzeffektus: A Mágikus Kontúr Filctollal való rajzolás nem egyszerű alkotás, hanem mesevilág teremtése. Ahogyan a toll hegye érinti a papírt, körülötte a vonalak színe megváltozik, mintha egy varázslat játszódna le a kezeid között. Így alkothatsz egyszerű vagy rendkívül részletgazdag műveket, és fedezd fel a kontúr színváltozásainak izgalmát.

2. Használati Egyszerűség: A toll használata egyszerű és kényelmes. Csak rázd meg az eszközt, hogy az inktartalom jól eloszoljon benne, majd óvatosan érintsd a hegyét a papírhoz. Az első használat előtt érdemes néhány próba vonalat húzni másik papíron, hogy megismerd a toll működését. Miután rájöttél, az inspirációddal teremthetsz bármit!

3. Minőség és Tartósság: A Mágikus Kontúr Filctoll minőségi anyagokból készült, így hosszú élettartamot garantál. Használhatod sok-sok alkotáshoz anélkül, hogy bármi aggodalom lenne az elhasználódás miatt.

4. Gyors Száradás: Miután elkészültél a műveddel, csak hagyd néhány percig száradni, és az eredményt csodálhatod meg. A gyors száradásnak köszönhetően nem kell hosszú órákat várni a művedre, és minden részlet gyönyörűen megmarad.

Előnyök:

  • Kreativitás Határtalan: Ezzel a mágikus tollal a kreativitásod szárnyalni fog. Rajzolj és alkoss mesevilágokat, ahol minden vonal és forma különleges és egyedi.
  • Gyors Száradás: Az alkotásaid gyorsan száradnak, így gyorsabban élvezheted az eredményeket.
  • Minőség és Tartósság: A Mágikus Kontúr Filctoll hosszú távra szól, és számtalan alkotást tehet vele szebbé.

Ha művész vagy vagy csak egyszerűen imádsz alkotni, ez a mágikus filctoll egy kincs a kezedben. Ezzel az eszközzel bármilyen művet varázsolhatsz egyedi és különlegesvé, és mindig megtalálod benne a művészeti alkotások örömét. Most vedd a kezedbe a varázslatot, és kezdd el rajzolni, mintha egy művész lennél! Az egyszerűség, a minőség és a mágikus hatás mind az örömteli alkotások irányába vezet!

Videók a termékről:

Price History