Kalózos játék – ügyességi társasjáték 16 színes játék karddal, hordóval és kalóz fejjel (BBMJ)

1.990 Ft

A termék megvásárolható: Utánvéttel, Bankkártyával

Már csak 2 db van raktáron!
Raktáron: szállítás 2 munkanapon belül
Készlet: 2 készleten SKU: 1788

Leírás

Fedezd fel a kalózos társasjátékot, egy fantasztikus játékot az egész családnak! Biztosan rengeteg örömöt és nevetést hoz a házba, miközben fejlődik a logikus gondolkodás és az egészséges versengés képessége. Ez a játék nem csak szórakoztató, de kiváló lehetőség a közös időtöltésre és a hatékony kommunikáció gyakorlására is.

A játék egyszerű és izgalmas szabályai gyorsan magával ragadják a családot. Tedd a kalózt a hordóba úgy, hogy a feje kilógjon a tetejéről, majd forgasd meg többször. Minden játékos kap egy kardot, és felváltva szúrja bele a hordóba, anélkül, hogy a kalózt megsértené. De vigyázz, ha rosszul sikerül, a kalóz úgy lő ki a hordóból, mint egy csúzli! A nyertes az lesz, aki a legtöbb kardot szúrja bele a hordóba, mielőtt a kalóz kiugrik.

A készlet tartalmaz mindent, amire szükséged van a játékhoz, beleértve a hordót, a vidám kalózt és 16 színes kardot, így akár 4 játékos is részt vehet a mókában. A játék szépen és esztétikusan van csomagolva egy kartondobozba, így tökéletes ajándékötlet is lehet születésnapra vagy más különleges alkalmakra.

Az őrült kalóz hordójának köszönhetően garantáltan feledhetetlen élményeket szerezhettek a családdal és barátokkal együtt. A szórakozás nem ismer határokat ezzel a mókás és izgalmas játékkal, melynek méretei kényelmesen elférnek a kiszerelésben: a hordó 9 cm x 6 cm-es, a kalóz 6 cm-es, és a kardok mérete 5 cm x 1 cm-es. Az egész készlet kiszerelése pedig 12,5 cm x 9 cm x 9 cm-es.

Rendeld meg a kalózos játékos, és élvezzétek a vidám pillanatokat, melyek garantáltan mosolyt csalnak minden arcra! Tedd felejthetetlenné a közös játékélményeket, és teremts családi emlékeket, amelyek örökre megmaradnak!

Videó a termékről:

Price History