Világító és zenélő csiga alakú készségfejlesztő babajáték – ösztönzi a gyermeket a mászásra (BBJ)

4.990 Ft

A termék megvásárolható: Utánvéttel, Bankkártyával

Már csak 9 db van raktáron!
Raktáron: szállítás 2 munkanapon belül
Készlet: 9 készleten SKU: 2167

Leírás

A kúszó csiga nem csupán egy játék, hanem egy különleges élmény a kisbabák számára. Kombinálja a kreativitást, a fejlesztő játékot és a szórakozást egyetlen csomagban. A kúszó csiga biztonságos játék, kialakításának köszönhetően nincsenek éles szélei, és környezetbarát anyagokból készül. Az érzékeny baba bőrének kímélése érdekében BPA-mentes anyagokat használtunk, biztosítva a gondtalan szórakozást.

A csiga játék bekapcsolásakor színes LED fények és vidám zene tölti meg a szobát. Ez nem csak szórakoztató a kisbabának, hanem segíti a zenei érzékelés és a színfelismerés fejlődését is.
Az egyszerű kezelhetőség mellett a kúszó csiga mégis több szinten is fejleszti a babát. Kéz-szem koordináció, motoros készségek és az állatok iránti érdeklődés alakul ki a játék során. A kisgyermeknek ezen készségek fejlesztése nemcsak szórakoztató, hanem az egész életére hasznos tudással ruházza fel.

Ez a kúszó csiga baba játék nem csak egy ajándék, hanem egy értékes befektetés a kisgyermek fejlődésébe és boldogságába. Válassza ezt a játékot, és élvezze, ahogy a kisbabája örömmel és lelkesedéssel fedez fel egy új világot a játék segítségével.

Előnyök:

 1. Kúszó csiga élmény: A csiga játék alján található univerzális kerék lehetővé teszi a csigának, hogy kússzon a padlón és a szőnyegen is. Akadályokkal találkozva az útvonala megváltozik, apró köröket leírva, miközben kacsint, hogy felkeltse a babák figyelmét és ösztönözze őket a kúszás gyakorlására.
 2. Biztonságos a kisgyermekek számára: A magas minőségű ABS anyagból készült, BPA-mentes játék kerekített sima élei biztosítják a biztonságos játékot a babák számára. Erős és tartós kialakítás. A működéshez 3 db AA elem szükséges (nem tartozék).
 3. Korai nevelési játék: Ez a tökéletes korai nevelési játék a 3 év feletti babák számára, amely segíti a zenei tanulást, fejleszti a motoros készségeket, kéz-szem koordinációt és még sok mást. Ösztönzi a kisgyermekeket a kúszásra és az állatokkal kapcsolatos tudatosság kialakítására.
 4. Élénk zene és színes LED fények: Beépített LED fények és zenelejátszóval rendelkező táncoló csiga, amely számos különböző színben világít fel és élettel teli zenét játszik, amikor bekapcsolják, órákon át szórakoztatva a babát.
 5. Legjobb ajándék a babának: Ez a csiga hasonlóan jó társ a babák kúszásának gyakorlásához mind a fiúknak, mind a lányoknak, 3 évesnél idősebbeknek. Ideális születésnapi vagy karácsonyi ajándék.

A termék jellemzői:

 • Termék neve: Kúszó csiga baba játék
 • Szín (választható): Zöld, Barna
 • Anyag: ABS
 • Méretek: 12,5 x 13 x 7 cm
 • Alkalmazható életkor: 3+
 • Tápellátás: 3 x AA 1,5V (nem tartozék)
Price History