3D krokodilos puzzle gyerekeknek – figyelem és koncentráció fejlesztő oktató játék (BBLPJ)

6.990 Ft

A termék megvásárolható: Utánvéttel, Bankkártyával

Már csak 1 db van raktáron!
Készlet: 1 készleten SKU: 837188

Leírás

Ha keresel egy izgalmas és tanulságos játékot gyermekeid számára, amely segíti fejleszteni figyelmüket és koncentrációjukat, akkor ne keress tovább! A Krokodilos 3D Puzzle nemcsak szórakoztató, hanem segít a gyermekeknek fejleszteni az észlelési képességeiket és koncentrációjukat is.

  1. Kreatív és Interaktív Élmény: A 3D-s puzzle összerakása izgalmas és kihívást jelentő feladat minden gyermek számára. A krokodil alakú puzzle darabjainak megfelelő sorrendben való összerakása nemcsak kreatív gondolkodást igényel, hanem segíti a gyerekeket abban is, hogy koncentráltak legyenek és kitartóan dolgozzanak a cél elérése érdekében.
  2. Fejleszti az Észlelési Képességeket: A puzzle összerakása során a gyermekeknek figyelniük kell a részletekre és meg kell találniuk a megfelelő darabokat. Ez segíti fejleszteni az észlelési képességeiket és finomítja az esztétikai érzéküket.
  3. Koncentráció és Kitartás: A krokodil puzzle összerakása nem könnyű feladat, és ezért kitartást és koncentrációt igényel a gyerekektől. Ez a játék remek lehetőség arra, hogy megtanítsd nekik a kitartást és az elszántságot, valamint segítsd őket abban, hogy ne adják fel könnyen, ha egy feladat nehézségekbe ütközik.
  4. Minőségi Anyagok: A puzzle kiváló minőségű anyagokból készült, így biztos lehetsz benne, hogy hosszú ideig fog szórakozást nyújtani gyermekeidnek anélkül, hogy bármilyen károsodást észlelnél.
  5. Tanulás és Szórakozás: A játék során a gyermekek nemcsak szórakoznak, hanem tanulnak is. A problémamegoldás és a logikai gondolkodás fejlesztése mellett megismerhetik a krokodilok világát és érdekes információkat szerezhetnek róluk.

Termékinformáció:

  • Anyaga: ABS műanyag
  • Méret: 32,5 x 34,5 x 3 cm
  • Elemek száma : 40 db
  • Súly: 0,7 kg

Ne hagyd ki ezt az izgalmas és tanulságos játékot, amely segít fejleszteni gyermekeid figyelmét és koncentrációját, miközben szórakoznak és tanulnak is! Szerezd be a Krokodilos 3D Puzzle-t még ma, és élvezd a közös játék élményét!

Price History