Első Panda alakú LCD írótábla, gyerekeknek (BBLPJ)

4.990 Ft

A termék megvásárolható: Utánvéttel, Bankkártyával

Már csak 9 db van raktáron!
Készlet: 9 készleten SKU: 435518

Leírás

Üdvözöljük a legújabb és legizgalmasabb kiegészítőt a gyerekek kreativitásának fokozásához: az Első Panda alakú LCD írótáblát! Ez a játékos és interaktív eszköz lenyűgöző lehetőséget kínál a gyerekeknek, hogy kifejezzék magukat, kreativitásukat fejlesszék és szórakoztató módon tanuljanak.

Az Első Panda alakú LCD írótábla nemcsak egy szokványos rajztábla. Ez egy olyan eszköz, amely új szintre emeli a rajzolás és írás élményét a gyerekek számára. A panda aranyos megjelenése magával ragadja a gyerekeket, és inspirálja őket arra, hogy felfedezzék kreatív képességeiket. A nagyméretű LCD kijelző tiszta és éles vonalakat biztosít minden egyes mozdulatuk rögzítésére, így bátran kibontakoztathatják a fantáziájukat.

Ez az írótábla kiváló eszköz a gyerekek számára a rajzolás, írás, számolás és még sok más gyakorlására. Könnyen használható, így a legkisebbek is könnyedén megtanulhatják kezelni. A kompakt méret és a könnyű súly lehetővé teszi, hogy bárhol magukkal vigyék, legyen szó otthonról, iskoláról vagy utazásról.

A panda alakú LCD írótábla nemcsak szórakoztató és kreatív játék, hanem környezetbarát is. Nem szükséges hozzá papír és ceruza, így megőrizzük a természeti erőforrásokat. Ráadásul a beépített akkumulátor hosszú órákon át biztosítja a zavartalan használatot, így a gyerekek szabadon kifejezhetik magukat anélkül, hogy aggódniuk kellene az elemek miatt.

Az Első Panda alakú LCD írótábla könnyen tisztítható felülete és egyszerű kezelése miatt ideális választás minden gyerek számára. Legyen szó rajzolásról, játékról vagy tanulásról, ez a termék mindig kéznél lesz, hogy segítse és ösztönözze a gyerekeket a kreativitás és tudás fejlesztésében. Válassza az Első Panda alakú LCD írótáblát, és lépjen be egy új világba a gyermeki kreativitás és szórakozás terén!

Termékinformáció:

  • Anyagok: PVC+ABS
  • Képernyő típusa: LCD kijelző
  • Termék mérete: 214*305*10mm
  • 8,5 hüvelykes
  • Funkciók: Egy kattintással törlés
  • Funkciók: képernyőzár

Csomag tartalma

  • 1 x Írótábla rajzlap
  • 1 x Toll
Price History