Magic balloons – 300 db-os, automatikusan záródó, 30 mp alatt feltölthető vízibomba szett (BBMJ) (BBJ)

3.490 Ft

A termék megvásárolható: Utánvéttel, Bankkártyával

Már csak 16 db van raktáron!
Raktáron: szállítás 2 munkanapon belül
Készlet: 16 készleten SKU: 1903

Leírás

Szerezd be most a fantasztikus automatikusan záródó vízibombákat, és élvezd a szórakozást és izgalmat a nyári vizes csatákban! Ez a vízibomba megoldás teljesen új élményt kínál, hiszen nem kell már egyesével megkötnöd őket. Gyorsan és könnyen feltöltheted őket slaggal vagy csappal, így percek alatt készen állhatsz az akcióra!

A csomag egy kötegben 100 db vízibombát tartalmaz, ami tökéletes mennyiség ahhoz, hogy hosszú időn keresztül élvezd a vízicsaták izgalmát. Miután a vízibombák feltöltődtek, könnyedén lecsúsznak vagy lehúzhatók a töltő szárról, így azonnal újra használatra készek lesznek. Az expressz gyorsasággal újratöltött vízibombákkal folytathatod a csatát, így senki nem marad ki a mókából!

Főbb jellemzők:

  • Automatikusan záródó vízibomba
  • Gyors és könnyű feltöltés slaggal vagy csappal
  • Egy kötegben 100 db vízibomba
  • 3 köteg
  • Biológiailag lebomló anyag
  • Könnyen újratölthető a muníció

Előnyök:

  1. Gyors és kényelmes feltöltés: Az automatikusan záródó vízibomba megkönnyíti a feltöltést, így gyorsan és könnyen készülhetsz az akcióra.
  2. Hatalmas csomag: A csomagban rengeteg vízibomba található, így hosszú ideig élvezheted a vízi csatákat anélkül, hogy újratöltést kellene végezned.
  3. Felhőtlen móka: A játék nem fog többé megakadni a lufik megtöltése miatt.

Szerezz be egy csomagot az automatikusan záródó vízibombákból, és garantáltan felejthetetlen és szórakoztató nyári élmények várnak rád és a barátaidra! Ne hagyd ki ezt az izgalmas lehetőséget, vásárold meg most a vízibombákat, és élvezd a fergeteges vizes csatákat! Fontos, hogy a 8 év alatti gyermekek csak szülői felügyelettel használják a vízibombákat, és az eldurrant léggömböket mindig gyűjtsük össze a környezet védelme érdekében.

Videó a termékről:

Price History