Logikai autós puzzle 118 kaland labirintuspálya játék gyerekeknek (BBLPJ)

6.990 Ft

A termék megvásárolható: Utánvéttel, Bankkártyával

Már csak 9 db van raktáron!
Készlet: 9 készleten SKU: 837003

Leírás

Fedezze fel a gyermekek számára tervezett legújabb oktató és fejlesztő játékot, a Logikai Autós 118 Kaland Labirintuspályát! Ez a lenyűgöző játék nemcsak szórakoztató időtöltést kínál, hanem segít a gyermekek logikai gondolkodásának és problémamegoldó képességének fejlesztésében is.

A Logikai Autós 118 Kaland Labirintuspálya egy kiváló eszköz arra, hogy a gyermekek játékos környezetben fejlesszék kognitív képességeiket. A játék központi eleme egy labirintuspálya, amelyen különböző akadályok és kihívások várnak arra, hogy a gyerekek megoldják őket. A játék során a gyermekeknek a logikai gondolkodásukat és problémamegoldó képességüket kell bevetniük annak érdekében, hogy az autót a célba navigálják.

Ez a játék 118 különböző pályát tartalmaz, amelyek mindegyike egyedi kihívásokat jelent . A gyerekeknek fel kell ismerniük az akadályokat, tervezniük kell az útvonalat, és stratégiát kell alkotniuk annak érdekében, hogy sikerrel teljesítsék a pályákat. Mindezáltal a játék segíti a kritikus gondolkodás, a problémamegoldás és a téri tájékozódás fejlesztését is.

Az Autós 118 Kaland Labirintuspálya nemcsak szórakoztató, hanem oktató játék is. A játék során a gyermekek gyakorolhatják a számolást, a formák felismerését, a térbeli képességeket és a koncentrációt is. A játékban való részvétel során a gyermekek nemcsak szórakoznak, hanem tanulnak is, anélkül, hogy észrevennék.

Ez a játék kiváló választás otthoni vagy iskolai környezetben egyaránt. A minőségi anyagokból készült és strapabíró kialakításnak köszönhetően hosszú élettartammal rendelkezik, így a gyermekek hosszú ideig élvezhetik a játék nyújtotta kihívásokat. A színes és vonzó dizájn pedig garantáltan vonzóvá teszi a gyerekeket, akik alig várják majd, hogy újra és újra játszhassanak vele.

Termékinformáció:

  • Anyaga: műanyag
  •  Logikai útépítő méret: 38 x 38 cm / 15 x 15 hüvelyk.

Csomag tartalma:

  • Pálya alap: 4 db
  • Start blokk: 1 db
  • Végblokk: 1 db
  • Golyó: 3 db
  • Hajlított blokk: 4 db
  • Négyzet blokk: 12 db
  • Munkagép: 1 db
  • Füzet: 1 db 118 feladvánnyal

 

A Logikai Autós 118 Kaland Labirintuspálya egy olyan játék, amely nemcsak szórakoztatja a gyermekeket, hanem segít a kognitív képességeik fejlesztésében is. Legyen szó egyedül játszva vagy barátokkal együtt, ez a játék garantáltan órákon át leköti és szórakoztatja a gyermekeket, miközben segít nekik fejlődni és tanulni. Legyen része a gyermeke logikai fejlődésében és szerezze meg ma a Logikai Autós 118 Kaland Labirintuspályát!

Kis golyó a véletlen lenyelés elkerülésére, 3 év alatti gyermekek számára nem alkalmas.

Videó a termékről:

Price History