51 db-os, fából készült jenga – szórakoztató és készségfejlesztő toronyépítő társasjáték (BBMJ)

5.990 Ft

A termék megvásárolható: Utánvéttel, Bankkártyával

Már csak 9 db van raktáron!
Raktáron: szállítás 2 munkanapon belül
Készlet: 9 készleten SKU: 2226

Leírás

Kreatív torony építő – egyedi élmény és szórakozás gyermekeknek!

Képzeld el, hogy a gyermeked nemcsak játszik, hanem egyedülálló módon alkot is! A kreatív torony építő egy fantasztikus játék, mely nemcsak szórakoztató, de fejleszti a kreativitást és az építőkészségeket. Hadd mutassam meg, miért érdemes beszerezni ezt a kiváló játékot!

Főbb előnyök:

 1. Kiváló minőségű fa:
 • A kreatív torony építő magas minőségű fából készült, mely sima felülettel és élénk színekkel büszkélkedik. A tartós anyagnak köszönhetően hosszú évekig kitart, így a gyermeked sokáig élvezheti az építés örömét.
 1. Kreativitás és képzelet fejlesztése:
 • Az egyedi formájú fa elemek lehetővé teszik különféle tornyok, városok vagy akár fantázia világok létrehozását. Fejlessze gyermeked kreativitását és képzeletét egy játékos környezetben!
 1. Könnyen hordozható:
 • A kreatív torony építő kis súlyú és könnyen hordozható. Bárhová vihetitek, legyen szó otthonról, az iskolából vagy akár egy barátoknál töltött délutánról. Az építkezés mindig kéznél lesz!
 1. Tartalom:
 • A játék 51 darab kreatív fa elemet és 1 dobókockát tartalmaz, így a gyermeked számtalan lehetőséget kap az építésre és játékra.
 1. Kiemelkedő tulajdonságok:
 • Kiváló minőségű fa és élénk színek: a fa elemek minőségi anyagból készültek, és élénk színekkel rendelkeznek, amelyek garantálják a hosszú távú szórakozást.
 • Fejlesztő játék: a játék nemcsak szórakoztató, hanem fejlesztő is. Az építés során a gyermek fejleszti a finommotoros készségeit és építészeti érzékét.
 • Biztonságos és szagtalan: a kreatív torony építő biztonságos anyagokból készült, amelyek nem tartalmaznak kellemetlen szagokat. Gyermeked biztonságban élvezheti a játékot.
 • Sokoldalú játékélmény: a játék nem csak tornyok építésére korlátozódik; gyermeked más építészeti formákat is létrehozhat, ösztönözve ezzel a kreativitását.
 1. Méretek:
 • Teljes méret: 28,588,5 cm
 • Egyedi fa elem mérete: 7,52,51,5 cm

A kreatív torony építő nem csupán egy játék, hanem egy olyan eszköz, amely kihívást kínál gyermekednek, miközben fejleszti kreativitását és építőkészségeit. Ráadásul könnyen hordozható, így mindenhová magatokkal vihetitek, és minden alkalommal egyedi világokat alkothattok vele!

Illusztrációs videó:

Price History