Bocis mosogató készlet gyerekeknek – elemes játék konyhai mosogató szett tányérokkal, evőeszközökkel – 33 x 26 x 7 cm (BBJ)

5.990 Ft

A termék megvásárolható: Utánvéttel, Bankkártyával

Már csak 1 db van raktáron!
Raktáron: szállítás 2 munkanapon belül
Készlet: 1 készleten SKU: 2229

Leírás

Boci mosogató készlet: éld át a konyhai kalandok varázsát gyermekeddel!

Szeretnéd, ha gyermeked elmerülne a konyhai kalandok világában, miközben fejleszti kreativitását és szerepjátszás készségeit? A boci mosogató készlet a tökéletes választás! Képzeld csak el, ahogy a kicsik mosogatnak, ételt készítenek és együtt játszanak ezen a kiváló minőségű, szórakoztató játékkal.

Ez a kreatív és élénk színekkel rendelkező konyhai játék garantálja, hogy gyermeked teljes körű konyhai élményt élvezzen. A készlet tartalmaz minden szükséges elemet – tányérokat, evőeszközöket, és egy kis mosogatókészletet – hogy a kicsik fantáziája szabadon szárnyalhasson.

A boci mosogató készlet előnyei közé tartozik az egyszerű kezelhetőség, az ideális méretek (33 x 26 x 7 cm), valamint az elemtáplált működés, ami még izgalmasabbá teszi a játékot. A készlet életre kelti a konyhai rutin varázsát, miközben fejleszti a kicsik kreativitását és koordinációját.

Ez a játék nemcsak egy egyszerű ajándék, hanem olyan élmény, amely örömöt hoz a kicsik életébe. Kiváló választás azoknak, akik egy kreatív és fejlesztő játékkal szeretnék meglepni gyermekeiket.

Adj esélyt a boci mosogató készletnek, és nézd meg, hogyan válik gyermeked kedvenc konyhai játékává, miközben fejleszti képességeit és élvezi a szórakoztató pillanatokat a konyhában!

Főbb előnyök:

 1. Kiváló minőségű és biztonságos anyagok:
 • A boci mosogató készlet kiváló minőségű anyagokból készült, amelyek teljesen biztonságosak a gyermekek számára. Az elemek kialakítása és méretei ideálisak a kis kezek számára, biztosítva a biztonságos játékélményt.
 1. Kreativitás és szerepjáték fejlesztése:
 • A készlet segíti a gyerekeket a kreativitásuk és képzelőerejük fejlesztésében. A szerepjáték során különböző konyhai feladatokat fedezhetnek fel, így egy valósághű és élvezetes környezetet teremtve.
 1. Teljes konyhai élmény:
 • A boci mosogató készlet minden olyan elemet tartalmaz, amire a kicsiknek szükségük van a konyhai játékokhoz. Tányérok, evőeszközök, és egy kis mosogatókészlet, hogy a gyermekek teljes körű konyhai élményt élvezhessenek.
 1. Ideális méretek:
 • A készlet méretei gondosan tervezettek (33 x 26 x 7 cm), hogy könnyen kezelhető legyen a gyermekek számára, és akár bárhová magukkal vihessék.
 1. Elemtáplált működés:
 • Az elemekkel működő kialakítás megkönnyíti a játékot és a szórakozást. A működő mosogatócsap és kiegészítői növelik a valósághű játékélményt.
 1. Könnyen kezelhető:
 • A kialakítás egyszerű és könnyen kezelhető. A gyerekek könnyedén szétszerelhetik és újra összerakhatják a játékot, fejlesztve ezzel az önállóságukat.
 1. Kiváló ajándékötlet:
 • Ha olyan ajándékot keresel, amely nem csak szórakoztat, hanem fejleszti is a gyermekeket, a boci mosogató készlet remek választás. Kreatív játékélményt nyújt, ami hosszú órákra leköti a kicsik figyelmét.
 1. Élénk színek és boci motívum:
 • A vidám és élénk színek, valamint a boci motívumok a kicsik figyelmét vonzzák és a játék még szórakoztatóbbá teszik.
 1. 3 évesnél idősebb gyermekeknek:
 • A boci mosogató készlet ideális választás 3 évesnél idősebb gyermekek számára. A szórakoztató és interaktív konyhai játék fejleszti a kicsik készségeit és kreativitását.

Price History