Zenélő, nyomkodható játék telefon – interaktív, elemes okostelefon szórakoztató és készségfejlesztő funkciókkal gyerekeknek (BBJ)

4.990 Ft

A termék megvásárolható: Utánvéttel, Bankkártyával

Már csak 6 db van raktáron!
Raktáron: szállítás 2 munkanapon belül
Készlet: 6 készleten SKU: 1705

Leírás

Szeretnéd, ha gyermekednek lenne egy saját okostelefonja, amellyel játszhat és fejlesztheti az ügyességét? Akkor ez a játék okostelefon a tökéletes választás!

Ez a műanyagból készült okostelefon kifejezetten 18 hónapos kortól ajánlott, és garantáltan órákon át lekötötte fogja tartani a kicsiket. A csomagolás mérete kb. 22,5 x 14,5 x 5 cm, így könnyen hordozható és ideális utazásokhoz vagy piknikekhez.

Ez a játék telefon nagyon valósághű és szórakoztató funkciókkal rendelkezik, amelyek segítségével gyermeked beleélheti magát a digitális világba. A telefon működése 3 darab 1,5V AAA elemmel történik, amelyek nem tartoznak a termékhez.

A játék telefon ergonomikus kialakítással rendelkezik, így könnyedén fogható és használható a kis kezekkel. Az 8 cm széles és 15,5 cm magas mérete ideális a gyerekek számára, hogy kézben tarthassák és könnyen kezelhessék. A játék okostelefon számos előnnyel jár, amelyek nemcsak szórakoztatják a gyermeket, hanem fejlesztik is az ügyességét és a kognitív képességeit.

A termék jellemzői:

  • Valósághű design: A játék telefon dizájnja megegyezik a valódi okostelefonokkal, így a gyermeked olyan élményt élhet át, mintha egy igazi telefonnal játszana.
  • Funkciók és hangok: A telefon gombjai nyomásra különböző funkciókat és hangokat aktiválnak, amelyek fejlesztik a gyermekek képzelőerejét és hangfelismerését.
  • Szórakoztató játékok: A játék telefonban található játékok segítségével a gyermeked szórakoztató módon tanulhat és fejlesztheti a memóriáját, számszeretetét és logikai gondolkodását.
  • Képzeletbeli játék: A telefon segítségével a gyermeked képzeletbeli szituációkat is játszhat, például telefonálni, üzeneteket küldeni vagy fényképeket készíteni.
  • Könnyű kezelhetőség: Az ergonomikus kialakítás és az intuitív gombok lehetővé teszik a könnyű kezelést és a kis kezek fejlesztésének lehetőségét.

Videó a termékről:

Price History