XXL szépítkező készlet kislányoknak 6 féle színes hajkrétával és 3 féle csillogó körömlakkal (BBJ)

5.690 Ft

A termék megvásárolható: Utánvéttel, Bankkártyával

Már csak 1 db van raktáron!
Raktáron: szállítás 2 munkanapon belül
Készlet: 1 készleten SKU: 1703

Leírás

A kis lányoknak szánt játékos szépségkészletünk hajkrétával és körömlakkal lehetővé teszi számukra, hogy kreatívak legyenek és szórakozzanak a saját szépségápolási kalandjukban. Ez a játék tökéletes választás a gyermeked számára, és szeretném meggyőzni, hogy miért érdemes beszerezned ezt az izgalmas készletet!

A játékos szépségkészlet jellemzői és előnyei:

  • Sokoldalú készlet: A szépségkészletünkben megtalálható a hajkréta és a körömlakk, amelyek lehetővé teszik a gyerekeknek, hogy különféle stílusokat és megjelenéseket alkossanak. A hajkrétával színes tincseket varázsolhatnak a hajukba, míg a körömlakkal pedig különleges és divatos körmöket készíthetnek.
  • Kreatív kifejezés: A játék segít a gyerekeknek kifejezni kreativitásukat és egyedi stílusukat. A hajkréta és a körömlakk széles választékban elérhető színekben és árnyalatokban biztosítja, hogy a gyerekek kedvükre kísérletezhessenek és saját divatmegjelenéseket hozzanak létre.
  • Biztonságos és gyermekbarát: A szépségkészletünk speciálisan kifejlesztett termékeket tartalmaz, amelyek biztonságosak és kifejezetten gyermekek számára tervezettek. A hajkréta és a körömlakk könnyen mosható és vízbázisú, így nem okoznak károsodást a hajban vagy a körmökön.
  • Fejleszti az önállóságot: A szépségkészletünk segíti a gyerekek önállóságának és kreativitásának fejlesztését. A kis lányok saját maguk alakíthatják ki megjelenésüket, és megtapasztalhatják a szépségápolás folyamatát. Ezáltal növelik az önbecsülést és az önbizalmat.
  • Ideális ajándék: Ez a szépségkészlet tökéletes ajándék lehetőség a kis lányoknak. A szép csomagolás és a színes termékek garantáltan mosolyt csalnak az arcukra.