Újrahasználható, környezetbarát állatszőr- és szöszeltávolító eszköz gyűjtőkamrával (BB-23121)

2.990 Ft

A termék megvásárolható: Utánvéttel, Bankkártyával

Már csak 2 db van raktáron!
Készlet: 2 készleten

Leírás

Könnyedén tisztán tartja otthonát és ruháit!

Fedezze fel a Újrahasználható állatszőr- és szöszeltávolító eszköz gyűjtőkamrával praktikus és hatékony megoldását, hogy megszabaduljon a kellemetlen állatszőrtől és szöszöktől! Ez a forradalmi eszköz ideális minden háziállattartó és tiszta otthonra vágyó ember számára.

Főbb Jellemzők:

  • Újrahasználható és környezetbarát: Nem kell többé eldobható szöszeltávolítókra és ragadós hengerekre költenie. Ez az eszköz újrahasználható, így környezetbarát megoldást kínál.
  • Beépített gyűjtőkamra: A praktikus gyűjtőkamra összegyűjti az eltávolított szőrt és szöszt, amit egyszerűen ki lehet üríteni. Nem kell többé bajlódnia a szösz eltávolításával a felületekről.
  • Hatékony és gyors: Könnyedén és gyorsan távolítja el az állatszőrt és a szöszt bármilyen felületről, legyen az bútor, szőnyeg, ruházat vagy autóülés.
  • Könnyen használható: Csak húzza végig az eszközt a tisztítandó felületen, és az azonnal eltávolítja a szennyeződéseket. Az ergonomikus fogantyú kényelmes használatot biztosít.
  • Tartós és strapabíró: Kiváló minőségű anyagokból készült, amelyek hosszú élettartamot biztosítanak az eszköz számára.

Termékinformáció:

  • anyaga: PP, egyéb: poliészter + TPR
  • gyűjtőkamra: zárt
  • tekercs méretei: 19,5 x 7 x 19 cm
  • súlya: 0,155 kg
  • súlya csomagolással: 0,162 kg

Az  Újrahasználható állatszőr- és szöszeltávolító eszköz gyűjtőkamrával  megkönnyíti az otthoni és ruházati tisztítást, különösen azok számára, akik háziállatot tartanak. Az eszköz ergonomikus kialakításának köszönhetően egyszerűen használható, és hatékonyan távolítja el az állatszőrt és szöszt minden felületről.

A beépített gyűjtőkamra lehetővé teszi a szennyeződések gyors és egyszerű eltávolítását, így mindig tiszta és rendezett otthona lehet. Nem kell többé eldobható szöszeltávolítókat vásárolnia, ezzel az újrahasználható eszközzel nem csak pénzt takaríthat meg, de a környezetet is védi.

Legyen szó szőnyegről, bútorról, ruházatról vagy autóülésről, ez a mágikus állatszőr- és szöszeltávolító eszköz mindig hatékonyan és gyorsan dolgozik. Tartós anyagból készült, így hosszú távon megbízható társ lesz a takarításban.

Vigyen haza egy  Újrahasználható állatszőr- és szöszeltávolító eszköz gyűjtőkamrával , és élvezze a tiszta és szőrmentes környezetet minden nap!

Price History