Mini elektromos körömcsiszológép 11 darabos kiegészítő szettel és USB kábellel (BBV)

2.990 Ft

A termék megvásárolható: Utánvéttel, Bankkártyával

Már csak 14 db van raktáron!
Raktáron: szállítás 2 munkanapon belül
Készlet: 14 készleten SKU: 2150

Leírás

Eljött az idő, hogy otthonában is profi körömápolást élvezzen, és ebben segít Önnek az elektromos mini körömcsiszológép. Kényeztesse magát a szalonminőségű körömápolással a saját otthonában, és fedezze fel a körömcsiszolás egyszerűségét és hatékonyságát.

Specifikációk:

  1. 5 féle cserélhető frézer: Különböző formák és méretek segítségével alakíthatja ki a kívánt körömmintákat vagy csiszolhatja le a fölösleges hosszt. A változatos frézerek minden igényt kielégítenek.
  2. 6 csiszológyűrű: A csiszológyűrűk segítségével könnyedén formázhatja, simíthatja vagy rövidítheti a körmét. A különböző durasságú gyűrűk minden körömápolási szükségletét kielégítik.

Előnyök:

  1. Professzionális minőség otthon: Az elektromos mini körömcsiszológép lehetővé teszi, hogy otthon is profi körömápolást érjen el. Nem kell többé szalonokat felkeresnie, mostantól Ön is a saját műhelyévé válhat.
  2. Kényelem és hatékonyság: Az eszköz könnyű, kisméretű és könnyen kezelhető, így kényelmes használatot biztosít. A változatos frézerek és csiszológyűrűk pedig lehetővé teszik a hatékony és személyre szabott körömápolást.
  3. Idő- és költségmegtakarítás: Ne költsön időt és pénzt a szalonokban, amikor saját otthonában is elérheti a kívánt körömápolási eredményeket. Az elektromos körömcsiszológép megkönnyíti az ápolást és időt takarít meg.
  4. Többféle felhasználás: Ne csak körömápoláshoz használja! Az eszköz alkalmas a lábujjak és a kézujjak bőrkeményedéseinek eltávolítására is, így teljes körű láb- és kézápolást nyújt.
  5. Biztonságos és erős: Az eszköz megfelelő biztonsági funkciókkal rendelkezik, így Ön teljes nyugalomban használhatja. Az erős motor pedig garantálja a hatékony és gyors körömápolást.

Fedezze fel a körömápolás új dimenzióját az elektromos mini körömcsiszológéppel! A kényelem, a hatékonyság és a profizmus mostantól az Ön kezében van. Vásárolja meg most, és lépjen be a saját körömstúdiójába otthon!

Price History