Toalett sterilizáló készülék – wc fedélre ragasztható, intelligens UVC lámpa germicid hatással (BBM)

2.990 Ft

A termék megvásárolható: Utánvéttel, Bankkártyával

Már csak 13 db van raktáron!
Raktáron: szállítás 2 munkanapon belül
Készlet: 13 készleten SKU: 2125

Leírás

A Tökéletesen Tiszta és Baktériummentes WC Élmény Az UVC MINI Automatikus WC Fertőtlenítő

Szeretné toalettjét tökéletesen tisztának és baktériumoktól mentesnek tudni? Itt egy remek megoldás! Az UVC MINI egy UV alapú, teljesen automatikusan működő, beépített akkumulátoros mini fertőtlenítő, melyet egyszerűen fel kell ragasztani a WC tetőre. Érzékeli a WC tető lecsukását, majd automatikusan bekapcsolja az UVC fényszóróját, így biztosítva a tökéletes tisztaságot. A gyártó ígérete szerint 99.99%-os hatékonysággal működik. Beépített, 800 mAh kapacitású akkumulátora 1 feltöltéssel átlagosan 1 hétig használható. Tartója a mellékelt ragasztóval fixálható a WC fedelén, könnyedén levehető és tölthető a készülék.

Baktériumok és Kórokozók Eltüntetése Ultraviola C Fénnyel Az UVC MINI működése

Az UVC MINI ultraviola C (UV-C) technológiájával az UV LED képes inaktiválni a baktériumok akár 99,99%-át csupán 5 perc alatt. A DSN és RNS szerkezetű molekulák az UV LED hatására elpusztulnak, a baktériumok pedig nem képesek reprodukálódni, így a fertőtlenítés hosszú ideig hatásos marad. Ezenkívül a készülék képes eltávolítani a penészgombákat is.

Az UV LED lámpa nem bocsát ki sugárzást, nem használ kémiai vegyületeket, valamint nem generál ózont. Ezáltal a környezetbarát módon biztosítja a fertőtlenítést.

Higiénia és Kényelem Egyetlen Gombnyomással Automatikus Fertőtlenítés

Az UVC MINI WC fertőtlenítő készülék teljesen automatikusan működik, és garantálja a higiénikus WC élményt. Az UV-C technológia hatékony és környezettudatos, kevesebb kémiai anyagot használva, ami jó a környezet és a vízkészletek szempontjából. A közel 10.000 órás LED élettartamnak köszönhetően az UVC MINI évekig biztosítja WC-je higiénikusságát.

Műszaki Adatok:

 • UV hullámhossz: 265-280 nm
 • Bemeneti csatlakozó: USB C
 • UV-C LED: 1 db
 • Nettó tömeg: 40 g
 • UV-C LED élettartama: 10.000 óra
 • Színe: fehér
 • Vízállóság: IPX 4 fröccsenő víz ellen védett
 • Mérete: 95 x 95 x 24 mm
 • Rögzítési mód: kétoldali ragasztóval, tartókonzollal
 • 2 funkció: UV-C fertőtlenítés és mozgásérzékelős LED éjszakai irányfény
 • Akku: beépített 800 mAh lítium-polimer
 • Nincs memória effektus, csekély önkisülés és hosszú élettartam jellemzi az akkut

Hogyan Használd?

 1. Töltse fel teljesen a készüléket a dobozban található USB C kábel segítségével (töltő adapter nem tartozék). Töltés alatt a készülék pirosan világít, teljes töltöttségnél a fény kialszik (a teljes töltöttség akár 2-3 órába is telhet).
 2. Hajtsa fel WC-je fedelét, majd ragassza fel a dobozban található matricával a konzolt lehetőleg a fedél közepére, ezután illessze rá a terméket a műanyag fülek segítségével, és a bekapcsoló gombbal kapcsolja be a terméket.
 3. WC használat után egyszerűen hajtsa le a WC fedelét, a termék pár másodperc múlva automatikusan elindítja az 5 perces fertőtlenítő programot, majd készenlétbe kapcsol. A fertőtlenítés azonnal megáll, amikor felhajtja a WC fedelét.

Videó a termékről:

Price History