Fertőtlenítő doboz kozmetikai eszközökhöz – sterilizáló készülék manikűrösöknek, kozmetikusoknak, és otthoni használatra (BB-21850)

2.990 Ft

A termék megvásárolható: Utánvéttel, Bankkártyával

Már csak 1 db van raktáron!
Raktáron: szállítás 2 munkanapon belül
Készlet: 1 készleten SKU: 2094

Leírás

Ez a sterilizáló eszköz forradalmasítja a kozmetikai eszközök higiéniai és biztonságos fertőtlenítését otthon vagy a szalonodban. Képzeld el, hogy ollóid, csipeszeid, fésűid, reszelőid és más fémeszközeid mindig tiszták és mentesek a káros baktériumoktól és fertőzésektől. Ez a sterilizáló készülék nem csak a higiénia, hanem a biztonság szempontjából is kulcsfontosságú.

Műszaki Adatok:

 • Szín: Fehér
 • Anyag: PP (polipropilén)
 • Fertőtlenítőszerekkel szemben ellenálló: Igen
 • Kihúzható fiók/szűrő: Igen
 • Méretek: 22,5 x 6,5 x 12,5 cm
 • Tömeg: 257 g
 • Súlya csomagban: 342 g

Előnyök:

 1. Egyszerű Használat: A sterilizáló egyszerű kialakítása lehetővé teszi, hogy bárki könnyedén használja. Önts 0,5 liter folyadékot a sterilizálóba, helyezd el a szerszámokat a szitán, zárd le a tartályt, és várd meg a megadott időt. Miután lezárás után újra kinyitod, a szita automatikusan kicsúszik, és a szerszámok készen állnak a használatra.
 2. Többszörös Használat: A sterilizáló készülék nem csak egyszeri használatra alkalmas. Kompakt mérete és hatékony működése lehetővé teszi, hogy újra és újra használd, így időt és pénzt takaríthatsz meg.
 3. Kivehető Fiók/Szűrő: A kihúzható fiók és szűrő lehetővé teszi a sterilizált szerszámok kényelmes szárítását, és megakadályozza a szennyeződések felhalmozódását.
 4. Hatékony Sterilizálás: A sterilizáló készülék hatékonyan és gyorsan végzi el a feladatát, így mindig tiszta és biztonságos eszközeid lesznek.

Ne engedd, hogy a kozmetikai eszközeid fertőzések forrásai legyenek. Szerezd be ezt a sterilizáló készüléket, hogy mindig magabiztosan és higiénikusan használhasd őket. A sterilizáló nemcsak egyszerű használatú, de a kompakt mérete és hatékonysága miatt a tökéletes választás otthoni kozmetikai kezeléseidhez. Ne veszíts több időt és szállj szembe a baktériumokkal és fertőzésekkel a biztonság és higiénia érdekében!

Price History