Thermo papír utántöltő készlet gyermek kamerához és mini nyomtatóhoz – 5 x 3 m (BBJ)

3.990 Ft

A termék megvásárolható: Utánvéttel, Bankkártyával

Már csak 18 db van raktáron!
Raktáron: szállítás 2 munkanapon belül
Készlet: 18 készleten SKU: 2263

Leírás

Vásárolj most egy thermo papír utántöltő készletet gyermek kamerádhoz és mini nyomtatódhoz, és hozd ki a legtöbbet ezekből a készülékekből! Ez a készlet nem csupán papírt tartalmaz, hanem egy élményt is biztosít mind a gyerekek, mind a szülők számára. Győződj meg róla, hogy mindig készen állsz az újabb kreatív és szórakoztató pillanatok megörökítésére!

Főbb jellemzők:

  1. 5 db tekercs a készletben: ez a thermo papír utántöltő készlet kivételesen gazdag, hiszen 5 tekercset tartalmaz. Ezzel biztosítva, hogy hosszú ideig ne kelljen aggódnod az utántöltés miatt, és mindig rendelkezésedre álljon friss papír.
  2. Szélesség: 57mm: az 57 mm szélességű papír optimális méretet biztosít a képek és kis nyomtatott elemek számára. Ezáltal a gyermek kamera és mini nyomtató tökéletes minőségben rögzítheti és kinyomtathatja a pillanatokat.
  3. Átmérő: 25mm: az 25 mm átmérő könnyű tárolást tesz lehetővé, így könnyedén magaddal viheted a készletet utazásokon, családi eseményeken vagy bármely más alkalommal.
  4. 1 tekercs hossza: kb. 3 méter: a tekercsek nagy hossza lehetővé teszi, hogy számos képet és kis nyomtatott projektet hozz létre anélkül, hogy folyamatosan cserélned kellene a papírt. Így minden pillanatot könnyedén megörökíthetsz.

Előnyök:

  • Folyamatos készlet: a 5 tekercs biztosítja, hogy mindig legyen elég papír a készülékedben, és ne kelljen megszakítanod a kreatív folyamatot.
  • Optimális méretek: a 57 mm szélesség és 25 mm átmérő ideális a készülékek számára, garantálva a kiváló minőségű nyomtatást.
  • Hordozható méretek: könnyűsúlyú és kompakt kialakítása lehetővé teszi, hogy bárhová magaddal vigye, így soha nem maradsz le egy fontos pillanatról sem.
  • Hosszú tekercsek: a kb. 3 méteres tekercshossz lehetővé teszi a tartós használatot és sokféle kreatív projekt megvalósítását.

Ez a thermo papír utántöltő készlet valódi értéket ad a gyermek kamerádhoz és mini nyomtatódhoz. Vásárold meg most, és ne hagyd ki a lehetőséget a pillanatok rögzítésére és megosztására! Legyen mindig kéznél a szórakoztató és kreatív nyomtatási lehetőség!

Price History