Könnyen hordozható kreatív és készségfejlesztő 5000 db-os vasalógyöngy készlet vödörben – sablonokkal, papírokkal és csipesszel (BB-22423)

5.990 Ft

A termék megvásárolható: Utánvéttel, Bankkártyával

Készlet: Elfogyott SKU: 2208

Állíts be értesítőt, hogy elsőként értesülj arról, ha ez a termék ismét elérhető lesz.

Leírás

5000 db-os kreatív vasalógyöngy készlet vödörben

Vezesse el gyermekét a kreativitás és szórakozás világába ezzel a fantasztikus vasalógyöngy készlettel! Az 5000 darab különböző színű gyöngy és a kiegészítő formák segítségével a gyermek fantasztikus alkotásokat hozhat létre, miközben fejleszti a kreativitását és kézügyességét.

Jellemzők és előnyök:

  1. 5000 db színes gyöngy – a készlet tartalmaz 10 különböző színű gyöngyöt: fehér, fekete, barna, sárga, narancssárga, rózsaszín, piros, lila, zöld és kék. Az 5000 darab lehetőséget ad számtalan figura készítésére.
  2. Kész formák + alátétek – a készletben található előre elkészített formák, mint például csillag, szív, kör, négyzet és hatszög, segítenek a gyermeknek változatos és érdekes alkotások létrehozásában.
  3. Hordozható – a könnyű és praktikus kialakításnak köszönhetően a gyermek könnyedén magával viheti az iskolába, barátokhoz, vagy akár a kertbe. A vödör zárható fedéllel rendelkezik, így a szállítás is könnyű.
  4. Tanulás és szórakozás – a gyöngyökkel való játék nemcsak a kreativitást és a kézügyességet fejleszti, hanem serkenti a koncentrációt, fejleszti a képzelőerőt, és közben tanítja a csapatmunka és a szociális készségek fontosságát.

Műszaki adatok:

  • Gyöngyök száma: 5000
  • Méretek: 15 x 13 cm
  • Fogó hossza: 11 cm
  • Készlet súlya: 500 g
  • Súly csomagolással: 600 g

Az élmény minden színében – hagyja, hogy a kreativitás szárnyaljon!

Price History