Színes, vidám buborékfújó pisztoly gyerekeknek, rendezvényekre, esküvőkre (BBJ)

4.690 Ft

A termék megvásárolható: Utánvéttel, Bankkártyával

Már csak 19 db van raktáron!
Raktáron: szállítás 2 munkanapon belül
Készlet: 19 készleten SKU: 1665

Leírás

Engedd meg, hogy bemutassam neked a buborékfújó pisztolyt, amely garantáltan óriási szórakozást nyújt mind a gyerekeknek, mind a felnőtteknek. Ha szereted a színes és csodálatos buborékokat, ez a játék elvarázsol majd!

A buborékfújó pisztolyval könnyedén és egyszerűen varázsolhatsz elő számtalan buborékot. Csak töltse fel a tartályt a mellékelt buborékfújó folyadékkal, majd tartsa a pisztolyt a kezében, és húzza meg a ravaszt. Azonnal megpillanthatod, ahogy a levegőben megszületnek a csodálatos buborékok, amelyek vidámságot és varázst csempésznek a környezetedbe.

Ez a buborékfújó pisztoly kiválóan alkalmas szórakozásra otthon, fürdőszobában, nappaliban vagy a kertben. Emellett könnyedén magaddal viheted a strandra, a parkba vagy bármely szabadtéri sütögetésre. A pisztoly hordozható mérete miatt könnyen tárolható és szállítható.

A buborékfújó pisztoly főbb jellemzői és előnyei:

  1. Automata működés: Egyszerűen húzd meg a ravaszt, és a pisztoly automatikusan létrehozza a buborékokat. Nincs szükség extra erőfeszítésre vagy bonyolult műveletekre.
  2. Tartozékok: A doboz tartalmazza a buborékfújó pisztolyt, a buborékfújó folyadékot és egy tálkát a könnyű feltöltéshez és használathoz.
  3. Hosszú játékidő: A buborékfújó pisztoly hosszú ideig képes lekötni a gyerekeket zsúrokon, összejöveteleken vagy egyszerűen otthoni szórakozás közben. A gomb hosszan tartó lenyomásával folyamatosan újabb és újabb színes buborékok jönnek létre.
  4. Méret és energiaellátás: A pisztoly kompakt méretű (27,5x16x7 cm), így könnyen kezelhető és tárolható. Működéséhez 4 darab AA elemre van szükség (nem tartozék).

A buborékfújó pisztoly tökéletes választás mind a gyerekek, mind a felnőttek számára, akik szeretnének egy kis vidámságot és varázslatot csempészni a mindennapjaikba. A termék 3 éves kor felett ajánlott.

Price History