Színes tologatós bevásárlókocsi gyerekeknek babaültetővel (BBJ)

5.490 Ft

A termék megvásárolható: Utánvéttel, Bankkártyával

Már csak 19 db van raktáron!
Készlet: 19 készleten SKU: GGFR6

Leírás

Tedd még izgalmasabbá a játékidőt ezzel a színes tologatós bevásárlókocsival, amely tökéletesen alkalmas a kis vásárlók számára. Ez a bevásárlókocsi babaültetővel rendelkezik, így a gyerekek kedvenc babáikat vagy plüssállataikat is magukkal vihetik a játékbevásárlások során. Ideális szerepjáték eszköz, amely fejleszti a gyerekek képzelőerejét és motoros készségeit.

Jellemzők:

  1. Élénk színek: A bevásárlókocsi vidám, színes dizájnnal rendelkezik, amely azonnal felkelti a gyerekek figyelmét és érdeklődését.
  2. Babaültető: A beépített babaültető lehetővé teszi, hogy a gyerekek kedvenc játékbabájukat vagy plüssállatukat is magukkal vigyék, így még valósághűbbé válik a játék.
  3. Könnyen tologatható: A könnyű és stabil kialakítású kocsi sima, csendes kerekekkel van ellátva, így a gyerekek könnyedén tologathatják azt a lakásban vagy a kertben.
  4. Tároló kapacitás: A bevásárlókocsi tágas tárolóhellyel rendelkezik, amely elegendő helyet biztosít a játékélelmiszereknek, játékkiegészítőknek és egyéb kincseknek.
  5. Biztonságos és tartós: A kocsi erős, tartós műanyagból készült, amely biztonságos a gyerekek számára és hosszú élettartamot biztosít.

Használati útmutató:

  1. Helyezd a kocsiba a kedvenc játékbabát vagy plüssállatot a babaültetőbe.
  2. Pakolj bele játékélelmiszereket vagy egyéb kiegészítőket a tároló részbe.
  3. Hagyd, hogy gyermeked tologassa a kocsit és élvezze a bevásárlószerepjátékot.
  4. Játsszatok együtt, imitálva a valódi bevásárlási élményt.

Méret: 60 cm.

Figyelmeztetés: A kocsit ne használjátok durva felületeken, hogy elkerüljétek a kerekek sérülését.

A Színes Tologatós Bevásárlókocsi Gyerekeknek Babaültetővel kiváló választás minden kisgyermek számára, aki szeret bevásárlósat játszani. Ez a játék nem csak szórakoztató, hanem fejleszti a gyerekek képzelőerejét, motoros készségeit és szociális képességeit is. Ajándékozd meg gyermekedet ezzel a varázslatos bevásárlókocsival, és figyeld, hogyan válik a játékidő még élvezetesebbé!

 

 

Price History