Fantasy magic sminkkészlet gyerekeknek – karkőtővel, fülbevalóval, gyűrűvel és sok kiegészítővel (BBJ)

6.990 Ft

A termék megvásárolható: Utánvéttel, Bankkártyával

Már csak 4 db van raktáron!
Készlet: 4 készleten SKU: 78963016

Leírás

A Fantasy Magic sminkkészlet gyerekeknek egy varázslatos és szórakoztató készlet, amely lehetővé teszi a kreatív öltözködés és játék élményét. Ez a készlet magában foglalja a sminkelés alapjait, valamint kiegészítőket, amelyekkel gyermeked új világokba kalandozhat és saját mesés karaktereket alkothat.

Főbb Jellemzők:

  • Kreatív sminkelés: Tartalmaz sminkpalettát, színes ajakrúzst, szemfestéket és arcfestéket, hogy gyermeked kedvére alkothasson és varázsolhasson.
  • Divatos kiegészítők: Karkötő, fülbevaló és gyűrű a mesés kinézetért, amelyekkel gyermeked új szereplőkké válhat a fantáziavilágban.
  • Szórakoztató design: Mesés és fantasy témájú kialakítás, amely inspirálja a gyermeket a szerepjátékra és kreatív ötletek megvalósítására.
  • Biztonságos anyagok: Kifejezetten gyerekeknek tervezett, biztonságos és bőrbarát sminktermékek, amelyek könnyen lemoshatóak vízzel és szappannal.
  • Kreatív játék: Segíti a gyermek fantáziájának fejlődését és kreativitását.

Termékinformáció:

  • Szín: többszínű
  • Csomag méret: 30 x 23,8 x 2,6 cm
  • Súly: 537 g

A Fantasy Magic sminkkészlet gyerekeknek egy varázslatos játékélményt kínál, amelyben gyermeked álomszerű világokba kalandozhat. A készletben található színes sminkpaletta, arcfesték és szemfesték lehetővé teszi, hogy gyermeked különleges és fantáziadús sminket alkothasson, inspirálva a szerepjátékra és kreatív ötletekre.

Az extra kiegészítők, mint a karkötő, fülbevaló és gyűrű, tovább fokozzák a varázslatos hangulatot, és lehetővé teszik, hogy gyermeked igazi fantasy karaktereket alkothasson magának. A biztonságos és bőrbarát anyagoknak köszönhetően a smink könnyen lemosható, így biztosíthatod gyermeked biztonságát és játékélményét.

Ha szeretnéd, hogy gyermeked felfedezze a kreativitását és képzeletét egy varázslatos környezetben, akkor a Fantasy Magic sminkkészlet gyerekeknek remek választás lehet számodra. Ez a játékszett segíti a gyermek fejlődését és szórakoztatja fantáziavilágával, miközben biztonságos módon élvezheti a sminkelés és játék élményét.

Price History