Dinoszauruszos szétválogatós készségfejlesztő játék -a színes és számok megtanulásához (BB-22496)

6.990 Ft

A termék megvásárolható: Utánvéttel, Bankkártyával

Már csak 1 db van raktáron!
Készlet: 1 készleten SKU: 011563

Leírás

Ösztönözze gyermekét a színek és a számolás elsajátítására azzal a játékkal, hogy a kis figurákat a megfelelő színű tálkákba válassza szét. A darabok csipesszel történő szétválasztása segít gyermeke készségeinek fejlesztésében.

SZÍNEK ÉS SZÁMOLÁS TANULÁSA – egy dinoszauruszfigurákkal ellátott készlet nagyszerű módja a számolás és a színek megtanulásának. Mind a tálak, mind a dinoszauruszok élénk és szemet gyönyörködtető színekben készülnek, amelyek felkeltik a gyermek figyelmét : piros, sárga, narancs, lila, zöld és kék.

2 CSIPESZ – a készlet két csipeszt tartalmaz. A fogó segítségével a kisgyermek áthelyezi a dinoszauruszt a megfelelő, azonos színű csészébe. A kreatív játékok nem csak arra késztetik gyermekét, hogy megismerje az őt körülvevő világot, hanem hosszú órákon át szórakozást is biztosít .

TANULÁS JÁTÉKBAN – a játék egy nagyszerű kaland lesz , amely során a gyermek gyakorolja a koncentrációt, a türelmet és megtanulja a járművek nevét. A kisgyermek a térbeli képzelőerőt, a pontosságot és a kézi készségeket gyakorolja .

56 ELEM – egy dinoszaurusz-válogató játék serkenti a gyermek megfelelő fejlődését, ami nagyon fontos dolog a kisgyermekkor alatt.
A teljes készletben 56 elem található: 6 csésze, 2 csipesz és 8 dinoszaurusz színenként.

MŰSZAKI ADATOK – szín: többszínű; anyaga: műanyag; cső méretei: 9,6 x 16 cm; tömeg: 314 g; Csomag súlya: 383 g.

Price History