Kerámia bögre játékrajongóknak joystick alakú fülekkel, GAME OVER felirattal (BB-22016)

6.990 Ft

A termék megvásárolható: Utánvéttel, Bankkártyával

Már csak 5 db van raktáron!
Készlet: 5 készleten SKU: 01113

Leírás

A joysick fülekkel ellátott Gamer bögre egy szórakoztató és egyedi ivóedény, amelyet kifejezetten a játékrajongóknak terveztek. Ez a bögre a hagyományos bögre funkcionalitását ötvözi a fantáziadús és szemet gyönyörködtető dizájnnal, amely a játék világa előtt tiszteleg.

380 ML + KIVÁLÓ MINŐSÉG – kiváló minőségű, strapabíró kerámiából készült, amely garantálja a tartósságát és a rendszeres használattal szembeni ellenálló képességét. A széles nyílás kényelmes ivást és kiöntést tesz lehetővé. A fekete szín időtlen megjelenést kölcsönöz és univerzálissá teszi. A nagy, 380 ml-es űrtartalom gondoskodik az italok ritkább utántöltéséről, ami elveszi az izgalmas játékmenetet. Amikor azonban eljön az a pillanat, amikor mindent az utolsó cseppig iszol, látni fogod a „GAME OVER” feliratot .

EGYEDI TERVEZÉS – ami a játékosok bögréjét kiemeli, az a joystick-szerű fülek kiegészítése . A gombokkal és az irányítópaddal együtt szórakoztató és játékos érintést adnak. A fülek nemcsak dekoratívak, hanem funkcionálisak is. Kiegészítő fogást biztosítanak a csésze két kézzel történő biztonságos tartásához, megakadályozva, hogy véletlenül elcsússzon egy intenzív játékmenet során.

NEM CSAK JÁTÉKOSOKNAK – a joystick formájú fülekkel ellátott gamer bögre egy vicces és praktikus bögre azoknak a játékosoknak, akik egy kávé- vagy teaszünet alatt is szeretnék megmutatni a játékok iránti szeretetüket. Remek és sikeres ajándék lesz játékrajongóknak, informatikusoknak és programozóknak is . Ajándékba tökéletes lesz egy informatika tanárnak.

MINDEN JÁTÉKOS SZÁMÁRA KÖTELEZŐ – ez minden elhivatott játékosnak kötelező darab, aki élete minden területén szeretné meghonosítani a játék iránti szenvedélyét. Függetlenül attól, hogy kedvenc italát kedvenc játéka közben vagy munkahelyi szünetben issza, ez a bögre az Ön egyéni, személyes tulajdonsága lesz .

MŰSZAKI ADATOK – szín: fekete; anyaga: kerámia; űrtartalom: 380 ml; méretek: 19 x 10,2 x 8,8 cm; tömeg: 381 g; Csomag súlya: 441 g.

Price History