138 LED-es csillagos-holdas fényfüggöny – hangulatos hideg fehér világítás kül- és beltéri használatra

A termék megvásárolható: Utánvéttel, Bankkártyával

Készlet: Elfogyott

Állíts be értesítőt, hogy elsőként értesülj arról, ha ez a termék ismét elérhető lesz.

Leírás

A 138 LED-es csillagos-holdas fényfüggöny elegáns és varázslatos megoldás otthonod vagy kerted díszítésére, legyen szó ünnepi alkalmakról, különleges eseményekről vagy egyszerűen csak hangulatos világításról a mindennapokban. A fényfüggöny különleges csillag- és holdmotívumai egyedi látványvilágot teremtenek, amely lenyűgözi mind a gyerekeket, mind a felnőtteket. A hideg fehér fények modern és letisztult megjelenést kölcsönöznek, így bármely környezetbe illeszkedik, legyen szó lakásról, teraszról vagy kerthelyiségről.

Ez a LED-es fényfüggöny nem csak esztétikus, de praktikus is: az IP44-es vízálló besorolásnak köszönhetően kül- és beltéren egyaránt használható, ellenáll az időjárás viszontagságainak, így bátran alkalmazhatod szabadtéren is, akár esőben vagy nedves környezetben. A könnyen kezelhető elektromos hálózati tápellátással működő fényfüggöny energiatakarékos, csupán 3,6W teljesítményt használ, így hosszú órákon át díszítheted vele környezeted anélkül, hogy aggódnod kellene a magas energiafogyasztás miatt.

Műszaki adatok:

  • LED-ek száma: 138 db – erős, de kellemes fényt biztosítanak a meghitt hangulatért.
  • Vízállóság: IP44 – ellenáll a nedvességnek, esőnek, így biztonsággal használható kül- és beltéren egyaránt.
  • Tápegység: Elektromos hálózat – stabil és folyamatos működés érdekében, megbízható tápellátás.
  • Teljesítmény: 3,6W – energiatakarékos világítás, amely hosszú üzemidőt biztosít minimális energiafelhasználással.
  • Feszültség: 230V / 31V – biztonságos, alacsony feszültségű üzemeltetés a maximális védelem érdekében.
  • Kialakítás: Csillagok és holdak – különleges minták, amelyek egyedi hangulatot teremtenek otthonodban vagy kertedben.

További jellemzők és előnyök:

  • Könnyű telepítés: A fényfüggönyt egyszerűen felszerelheted bármilyen felületre, legyen szó ablakokról, falakról, fák ágairól vagy terasz korlátjáról.
  • Hangulatos világítás: A 138 LED diódának köszönhetően egyenletes és kellemes fényt biztosít, amely ideális romantikus vacsorákhoz, családi ünnepekhez vagy akár esti olvasáshoz.
  • Tartósság és biztonság: A LED technológia hosszú élettartamot biztosít, így ez a fényfüggöny nemcsak szépséget, hanem megbízható teljesítményt is nyújt éveken át.

A 138 LED-es csillagos-holdas fényfüggöny nem csak dekoráció, hanem valódi élmény: a hideg fehér fények modern, letisztult és elegáns hangulatot teremtenek, amely minden térben egyedülálló atmoszférát nyújt. Alkalmazd otthonod belső tereiben vagy kültéri környezetben, a fények különleges mintája garantáltan felhívja a figyelmet és varázslatos hangulatot kölcsönöz minden helyiségnek. Tökéletes választás ünnepekre, különleges eseményekre, vagy akár mindennapi használatra, amikor különlegessé szeretnéd tenni otthonod vagy kerted megjelenését.

Price History