Létrán mászó télapó LED világítással – 120 cm (BB-UTC)

25.990 Ft

A termék megvásárolható: Utánvéttel, Bankkártyával

Már csak 8 db van raktáron!
Raktáron: szállítás 2 munkanapon belül
Készlet: 8 készleten SKU: 2128

Leírás

Fedezd fel a varázslatos Télapó kéményen LED világítással díszt, és add meg otthonodnak az ünnepi szezont jellemző vidámságot és hangulatot!

Miért érdemes a varázslatos Télapó kéményen LED világítást választani?

  1. Vicces és kreatív dekoráció: Az öreg Télapó a kéményen történő mászásával mindenki arcára mosolyt csal, és a szomszédoknak is emlékezetes pillanatokat szerez. Hangulatot varázsol otthonod körül, és elindítja az ünnepi szezont.
  2. Esti varázslat: A dísz vízálló, és átlátszó műanyagból készült létrája LED világítással van ellátva. Az esti órákban varázslatos fényeket szór, amelyek igazi karácsonyi hangulatot teremtenek otthonodban. A fényárban úszó hold és csillag tovább fokozza a varázst.
  3. Kiváló minőség: A Télapó dísz létra és a vele együtt érkező elemek kiváló minőségűek és tartósak, így hosszú ideig szórakoztatják a családot és a látogatókat.

A varázslatos Télapó kéményen LED Világítás műszaki jellemzői:

  • Teljes hossz: 120 cm
  • Tápkábel hossza a létra aljától a villás csatlakozóig: 100 cm
  • Télapó magassága: 60 cm
  • Tápellátás: 230V 50Hz
  • Vízállósági besorolás: IP44

Ne hagyd ki a lehetőséget, hogy az idei ünnepi szezon még emlékezetesebb legyen! A varázslatos Télapó Kéményen LED világítással dísszel otthonod különlegessé és vidám hellyé változik, ahol a család és a barátok együtt élvezhetik az ünnepeket. Vásárold meg most, és kezdj el készülni az ünnepi időszakra már most!

Price History