Játék fókuszálható távcső nyakba akasztóval – kis felfedezőknek (BBJ)

3.490 Ft

A termék megvásárolható: Utánvéttel, Bankkártyával

tartósan kedvező ár
Már csak 12 db van raktáron!
Készlet: 12 készleten SKU: 915018

Leírás

Hozza meg a kis felfedezők számára az új felfedezések izgalmát és a természet csodáit a Játék Fókuszálható Távcsővel Nyakba akasztóval! Ez a könnyen kezelhető és szórakoztató eszköz ösztönzi a gyerekek kíváncsiságát és érdeklődését a környezetük iránt, miközben fejleszti megfigyelőkészségüket és képzelőerejüket.

Jellemzők:

  1. Fókuszálható Távcső: Kézi fókuszálási mechanizmussal rendelkezik, amely lehetővé teszi a távoli tárgyak közelről történő megfigyelését és a részletek pontosabb észlelését.
  2. Könnyű és Kompakt: Kifejezetten gyerekeknek tervezett könnyű és kompakt kialakítással rendelkezik, amely ideális az apró kezek számára és kényelmesen hordozható.
  3. Nyakba akasztó: Praktikus nyakba akasztóval ellátva, így könnyen hordozható a kis felfedezők számára minden kalandra készen.
  4. Színes és Szórakoztató Design: Vidám színekkel és játékos kialakítással rendelkezik, amelyek felkeltik a gyerekek érdeklődését és fantáziáját.
  5. Tanulás és Szórakozás: Ideális eszköz a természet megfigyeléséhez, madarak nézéséhez, csillagok megfigyeléséhez és még sok más érdekes tevékenységhez, amelyek segítik a gyerekek tudásszomját és kreativitását.

Használati útmutató:

  1. Csavarja ki a lencsét a kívánt távolság beállításához.
  2. Vegye fel a nyakba akasztót és helyezze a távcsövet a nyakára.
  3. Irányítsa a távcsövet a távoli tárgyak felé, és állítsa be a fókuszt a tiszta kép érdekében.
  4. Figyelje meg a természet csodáit és fedezze fel az új dolgokat!

Termékinformáció:

  • Mérete: 13×11,5×5 cm
  • 3 éves kortól ajánlott!

Figyelmeztetés: Használat előtt ellenőrizze a távcsőt és gondosan felügyelje a gyerekeket.

A Játék Fókuszálható Távcső Nyakba akasztóval – Kis Felfedezőknek nem csupán egy egyszerű játék, hanem egy eszköz, amely ösztönzi a gyerekek érdeklődését és tanulási vágyát a természet iránt. Legyen otthonban, kiránduláson vagy táborozás közben, ez a távcső mindig készen áll a felfedezésekre és a kalandokra!

Price History