Vezeték nélküli elemes mozgásérzékelős lámpa – fúrás nélkül felhelyezhető, automatikus kikapcsolással (BB-22090)

3.990 Ft

A termék megvásárolható: Utánvéttel, Bankkártyával

Már csak 7 db van raktáron!
Készlet: 7 készleten SKU: 9631478

Leírás

LED lámpa beépített mozgásérzékelővel. Tökéletes folyosó, fürdőszoba, pince, gardrób belső, lépcsők és polcok megvilágítására.

EGYSZERŰ TELEPÍTÉS – a lámpa rögzítése kétoldalas ragasztószalaggal történik – amihez a falakba kalapálni vagy fúrni nem kell. Mind az össze-, mind a szétszerelés gyors és egyszerű. Összeszereléskor csak ragasszuk fel a ragasztószalagot a lámpára és arra a kijelölt helyre, ahová a világítást szeretnénk elhelyezni, szétszereléskor pedig csak húzzuk le.

INTELLIGENS PIR MOZGÁSÉRZÉKELŐ – a lámpa automatikusan bekapcsol, ha mozgást észlel – csak akkor kapcsol be, ha a fényérzékelő sötétet érzékel. Mozgás érzékelésekor a lámpa 20 másodpercig folyamatosan világít.

ENERGIATAKARÉKOSSÁG – ha a lámpa nem érzékel mozgást, 20 másodperc után automatikusan kikapcsol. Ezzel kíméli az akkumulátorokat.

AKKUMULÁTORRÓL – a LED-lámpának nem kell áramforrás közelében lennie. 3 x AAA elemmel működik (nem tartozék), így akár házon kívül is elhelyezhető, vagy a csatlakozótól távolabbi helyen is . A lemerült elemek egyszerűen kicserélhetők újakra, és a lámpa ismét üzemkész.

MŰSZAKI ADATOK – szín: fehér; anyaga: ABS; PIR mozgásérzékelő: igen; elem: 3 x AAA (nem tartozék); méretek: 4,4 x 6,5 x 1,8 cm; súlya: 23 g; Csomag súlya: 35 g.

Price History