10 db-os RGB LED szolár lámpa készlet – varázslatos, világító gomba alakú éjszakai fény és hangulatvilágítás a kertedbe (BBV) (BBJH)

4.990 Ft

A termék megvásárolható: Utánvéttel, Bankkártyával

Már csak 15 db van raktáron!
Raktáron: szállítás 2 munkanapon belül
Készlet: 15 készleten SKU: 1742

Leírás

Fedezd fel az lenyűgöző lámpakészletünket, amely új életet lehel kertedbe és szabadidős területeidre. A napelemes gomba lámpák napenergiával töltik fel az akkumulátort, amikor a nap felragyog.

A lámpák meleg és RGB színekben érhetők el. Nem szükséges a lámpákat csatlakoztatni az elektromos hálózathoz. Csak telepítsd a napelemes gomba lámpákat kertedbe, és figyeld, ahogy ragyognak, amikor a nap eltűnik. Mindössze 6 óra töltéssel a készülék akkumulátora teljesen feltöltődik, és akár 8 órán keresztül működik.

Leírás:

  • 600 Ni-MH akkumulátor
  • Könnyedén használható kertekben és más szabadtéri területeken.

Műszaki adatok:

  • Nem szükséges elektromos hálózat
  • 8 óra töltési idő
  • 6-8 órányi akkumulátor-üzemidő

Előnyök:

  1. Könnyű telepítés: A napelemes gomba lámpák egyszerűen telepíthetők kertedbe vagy más szabadtéri helyszínekre. Nem kell aggódnod a huzamosabb kábelezés vagy elektromos csatlakozás miatt.
  2. Környezetbarát megoldás: A lámpák napenergiával működnek, így nincs szükségük hagyományos energiára. Környezetbarát módon élvezheted a gyönyörű fényeket.
  3. Hosszú üzemidő: Az akkumulátor teljes feltöltéséhez mindössze 8 óra szükséges, és ezután akár 6-8 órán át élvezheted a gyönyörű fényeket anélkül, hogy aggódnod kellene az energiavesztés miatt.

A gomba alakú lámpakészlet egy tökéletes választás a kertek és szabadidős területek megvilágításához. Hozd létre varázslatos hangulatot és élvezd a napenergia előnyeit. Ne habozz, szerezd be ezt a napelemes lámpakészletet, és élvezd az energiatakarékos, környezetbarát megoldást!

Videók egy hasonló termékről:

Price History