4 db napelemes leszúrható kerti lámpa kő mintával – talajba süllyeszthető szolár világítás (BBV)

4.690 Ft

A termék megvásárolható: Utánvéttel, Bankkártyával

Már csak 7 db van raktáron!
Raktáron: szállítás 2 munkanapon belül
Készlet: 7 készleten SKU: 1299

Leírás

Ha egy olyan kerti világítást keresel, amely egyszerre elegáns, praktikus és környezetbarát, akkor a 4 darab napelemes földbe süllyeszthető térkő világítás a megfelelő választás számodra. Ez a modern megoldás biztosítja, hogy kerted éjszaka is szép és biztonságos legyen, miközben megőrizheted a bolygónk értékeit is.

A készletben 4 db világítótest található, amelyek mindegyike 8 hideg fehér LED-del van felszerelve, hogy elegendő fényt biztosítsanak. A termék a napenergia segítségével működik, így nincs szükség drága vezetékekre és elektromos áramra. A világítások teljesen talajszintig süllyeszthetők, így elegáns megjelenést kölcsönöznek a kertnek.

A készülék magas minőségű anyagokból készült, IP44-es védettséggel rendelkezik, ami vízállóvá teszi, így még rossz időjárás esetén is biztonságosan használható. Az intelligens fényérzékelőnek köszönhetően az eszköz automatikusan be- és kikapcsol, ami nagyon praktikus és kényelmes.

A szolárcellák mögött egy  1.2v 600 mAh AAA akkumulátor található, amely napközben tárolja a napenergiát, így az éjszakai működéshez elegendő energiát biztosít. A készülék alacsony fogyasztású, így akár hosszú ideig is használható.

Válaszd a napelemes földbe süllyeszthető térkő világítást, és élvezd a kerti élet éjszakai varázsát!

Price History