Worth Air SL-F56 kültéri, falra szerelhető szolár lámpa – különálló napelemmel, szürkület- és mozgásérzékelővel – 200 W (BBV)

5.490 Ft

A termék megvásárolható: Utánvéttel, Bankkártyával

Már csak 14 db van raktáron!
Raktáron: szállítás 2 munkanapon belül
Készlet: 14 készleten SKU: 1297

Leírás

A Worth Air SL-F56 mozgásérzékelős, falra szerelhető kültéri szolár lámpa tökéletes választás azok számára, akik szeretnének energiát és pénzt spórolni, miközben mégis biztonságosabbá teszik otthonukat és környezetüket. Az automata napelemes töltésű lámpa könnyen telepíthető, és a különálló napelem lehetővé teszi, hogy a lámpát az optimális helyre helyezzük el anélkül, hogy aggódnánk a hálózati árammal való kapcsolat miatt. A napelemes töltésnek köszönhetően nincs szükség vezetékre és rendkívül környezetbarát.

A lámpa beépített mozgásérzékelővel és sötétedés érzékelővel rendelkezik, amelyek lehetővé teszik a mozgás észlelését az érzékelő tartományában, és az alkonyat-érzékelő figyeli a fényviszonyokat, és ügyel arra, hogy a LED lámpa csak szürkület után kapcsolódjon be, így kíméli az akkumulátort. A vízálló kialakításnak köszönhetően a lámpa ellenáll az időjárási körülményeknek, így biztosítva az optimális teljesítményt az év minden napján.

A Worth Air SL-F56 mozgásérzékelős, falra szerelhető kültéri szolár lámpa kiváló minőségű, energiatakarékos és nagy fényerejű LED technológiával rendelkezik, így biztosítva a hatékony és erős fényt. A lámpa könnyen bekapcsol, amikor szükség van rá, és automatikusan kikapcsol, ha a mozgás megszűnik.

A lámpa mérete 15,5 cm x 13,5 cm x 3,2 cm, és a panel mérete 13 cm x 14 cm x 1,3 cm. A lámpa anyaga ABS műanyag, ami azt jelenti, hogy tartós és könnyen tisztítható. A lámpa könnyen felszerelhető, legyen az fal, kerítés, gerenda stb.

Ha szeretné a környezetét biztonságosabbá és kényelmesebbé tenni, akkor érdemes megvásárolni a Worth Air SL-F56 mozgásérzékelős, falra szerelhető kültéri szolár lámpát. A lámpa energiatakarékos, környezetbarát és nagyszerű minőségű, így garantálva a hosszú élettartamot és a megbízható működést.

Videó a termékről:

Price History