Egyszerűen telepíthető kültéri szolár lámpa mozgásérzékelővel – modern design – 20W (BBV)

7.990 Ft

A termék megvásárolható: Utánvéttel, Bankkártyával

Már csak 5 db van raktáron!
Raktáron: szállítás 2 munkanapon belül
Készlet: 5 készleten SKU: 1737

Leírás

Fedezd fel a világítás új lehetőségeit a szabadban ezzel a kiváló minőségű napelemes lámpával! Ha szeretnéd kerti vagy teraszod hangulatát fokozni, vagy egyszerűen csak biztonságot és megvilágítást szeretnél az éjszakai órákban, akkor ez a lámpa tökéletes választás számodra.

Nézzük meg közelebbről a lámpa jellemzőit és előnyeit, hogy meggyőzzünk arról, hogy érdemes beruházni rá:

A termék jellemzői:

  • Teljesítmény: 20W
  • Kültéri használatra tervezett
  • Indukciós technológia
  • Napelemes panel

A termék előnyei:

  1. Hatékony megvilágítás: A 20W teljesítménye és a kiváló minőségű LED-ek kombinációja biztosítja a fényerő és a megvilágítás hatékony eloszlását. Bármilyen kültéri területet könnyedén és egyenletesen világíthatsz meg ezzel a lámpával.
  2. Energiahatékonyság: A napelemes panel segítségével ez a lámpa fenntartható és környezetbarát módja a világításnak. A napenergia felhasználásával a lámpa automatikusan töltődik napközben, majd az akkumulált energia felhasználásával biztosítja a megvilágítást az éjszakai órákban. Ezáltal csökkentheted az energiaszámládat és hozzájárulhatsz a zöldenergia felhasználásához.
  3. Időjárásállóság: Az ipari minőségű, kültéri használatra tervezett kialakításnak köszönhetően ez a lámpa ellenáll az esőnek, szélnek és más külső hatásoknak. Ezért kiváló választás szabadban való használatra, akár az egész évben.
  4. Egyszerű telepítés: A vezeték nélküli kialakítás és a könnyű telepítés lehetővé teszi, hogy gyorsan és egyszerűen felállítsd ezt a lámpát bárhol. Nem szükséges összetett vezetékrendszert kiépíteni vagy extra költségeket befektetni a telepítésébe.
  5. Alacsony karbantartás: A napelemes technológia és az időjárásálló kialakítás miatt ez a lámpa kevés karbantartást igényel. Nem kell aggódnod az elemek cseréjével vagy bonyolult karbantartási feladatokkal kapcsolatban.
Price History