Szárnyakkal díszített kék színű automata buborékfújó pisztoly (BBJ)

3.990 Ft

A termék megvásárolható: Utánvéttel, Bankkártyával

Már csak 11 db van raktáron!
Készlet: 11 készleten SKU: 19785

Leírás

A Kék Színű Buborékfújó Pisztoly Szárnyakkal egy lenyűgöző játék, amely különleges és szórakoztató pillanatokat nyújt minden korosztálynak. Ez a pisztoly egyedi kék színben pompázik, mely színtiszta vidámságot hoz az otthonába vagy a kertjébe. A pisztolyra rögzített szárnyak megjelenése még különlegesebbé teszi a játékot, míg a buborékfújó funkció órákon át tartó szórakozást biztosít.

Jellemzők:

 1. Egyedi Kék Szín: A pisztoly élénk kék színben pompázik, mely vonzó és vidám megjelenést kölcsönöz a játéknak.
 2. Szárnyakkal Díszített: A pisztolyra rögzített szárnyak egyedi megjelenést kölcsönöznek, ami lenyűgöző látványt nyújt minden játék során.
 3. Könnyű Használat: Egyszerűen csak töltsön buborékfújó folyadékot a pisztolyba, és nyomja meg a ravaszt a buborékok készítéséhez.
 4. Szórakoztató és Interaktív: A buborékfújó pisztoly remek móka mind a beltéri, mind a kültéri játékokhoz, születésnapi partikhoz és más rendezvényekhez.
 5. Kreatív Játék: A buborékfújás segíti a gyerekeket abban, hogy fejlesszék a képzelőerőjüket és a koordinációs készségeiket, miközben élvezik a szórakozást.

Használati Útmutató:

 1. Töltsön buborékfújó folyadékot a pisztolyba.
 2. Nyomja meg a pisztoly ravaszt a buborékfújás elindításához.
 3. Figyelje meg, ahogy a buborékok szépen lebegnek a levegőben, és élvezze a játékot!

Termékinformáció:

 • Méret: 16 x 17 x 7,5 cm
 • 4 db AA elemmel működik (nem tartozék)
 • Buborékfújó folyadék: 90 ml

Figyelmeztetés: A buborékfújó folyadék ne kerüljön a szembe vagy a szájba. Ügyeljen arra, hogy a játékot felügyelet mellett használják, különösen kisgyermekek esetében.

A Kék Színű Buborékfújó Pisztoly Szárnyakkal garantáltan mosolyt csal mindenki arcára, miközben együtt élvezik a szórakozást és a játékot. Legyen szó egy egyszerű napközbeni szórakozásról vagy egy születésnapi buliról, ez a pisztoly minden alkalommal örömteli pillanatokat teremt.

Price History