Smart Band M7- M8 okosóra – alvásfigyelővel, véroxigénszint mérővel és sport móddal (BBV)

3.990 Ft

A termék megvásárolható: Utánvéttel, Bankkártyával

Már csak 20 db van raktáron!
Raktáron: szállítás 2 munkanapon belül
Készlet: 20 készleten SKU: 1391

Leírás

Szeretnél egy okosórával kiegészíteni életedet? Akkor ez a Smart Watch tökéletes választás lesz számodra. Ez az innovatív készülék rengeteg funkciót kínál, hogy mindig lépést tartson veled és segítsen a mindennapi életedben.

Az okosóra elsődleges funkciója az idő és a dátum megjelenítése, hogy mindig pontosan tudhasd, mikor vagy és mikor állítod be a napi teendőidet. Emellett beépített ébresztőóra is található, hogy mindig időben ébredj és frissen kezdd a napot.

Az okosóra számos egészségügyi funkcióval rendelkezik, például pulzusmérővel, és vér oxigénszint mérővel. Ezek a funkciók lehetővé teszik, hogy mindig figyelemmel kísérhesd az egészségedet és szükség esetén intézkedhess.

A készülék alvásfigyelővel is rendelkezik, így nyomon követheted alvási mintáidat és javíthatsz a pihenés minőségén, a kalóriászámláló segítségével pedig nyomon követheted a megtett távolságot és a fizikai aktivitásodat.

Az okosóra sportmódokkal is rendelkezik, amelyek segítségével az egyes sporttevékenységekhez testre szabott méréseket végezhetsz. Emellett közel 40 különféle számlap közül választhatsz a készüléken, így mindig stílusosan mutathatod az órát a csuklódon.

Az okosóra szinkronizálható a telefonoddal és értesítéseket kaphatsz hívásokról, SMS-ekről és a legnépszerűbb közösségi média platformokról, mint például Facebook, Whatsapp, Instagram. A FIT PRO alkalmazás pedig lehetővé teszi az egészségügyi adatok és mérések nyomon követését, valamint a zenék vezérlését és a távolsági fényképezést a telefonoddal.

Az okosóra kényelmes viselet, és könnyen kezelhető. Az óra automatikusan felébred, amikor a kezedet felemeled, és rezgésekkel is jelzi a bejövő hívásokat és üzeneteket. Az óra megtalálása sem jelent problémát, mert a telefonos alkalmazás segítségével könnyen megtalálhatod a készüléket.

Price History