Sellő Barbi flitteres uszonnyal és tengeri állat alakú kiegészítőkkel – szőke és rózsaszín hajú (BBE)

5.990 Ft

A termék megvásárolható: Utánvéttel, Bankkártyával

Már csak 5 db van raktáron!
Raktáron: szállítás 2 munkanapon belül
Készlet: 5 készleten SKU: 1897

Leírás

Üdvözöljük az izgalmas és varázslatos tenger mélyén! Bemutatjuk Önnek a Sellő Barbi-t, a legújabb és legszebb sellő divatbaba, amely magával ragadó eleganciájával és egyedi stílusával elvarázsolja minden gyermeket és szülőt egyaránt. Ezt a csodálatos játékot ötvöztük a fantasztikus tengeri világ kalandjával, hogy a gyermekek elmerülhessenek a varázslatos történetekben és összeállíthassák saját meséiket.

A termék jellemzői:

  • Méret: 30 cm magas, könnyedén kézbe fogható méret a kis kezek számára.
  • Anyag: Minőségi és biztonságos anyagokból készült, hogy garantáljuk a hosszú élettartamot és az egészséges játékot.
  • Mozgatható végtagok: A baba karjai és lábai könnyedén mozgathatók, így a gyermekek különféle pozíciókba helyezhetik a bábát.

Előnyök:

  1. Fantáziadús játék: A Sellő Barbi lehetővé teszi, hogy a gyermekek merüljenek a képzelet birodalmába, és olyan történeteket játsszanak el, amelyek a tenger mélyéről származnak. Így fejleszthetik kreativitásukat és szerepjáték készségeiket.
  2. Inspiráció a divat szerelmeseinek: A Sellő Barbi inspirációt adhat a divat iránt érdeklődő gyermekeknek. Ösztönzik a stílus és a divattervezés iránti érdeklődést, miközben egyedülálló ruhakölteményeket alkothatnak a babának.
  3. Fejlődés a szerepjáték által: A szerepjáték kulcsfontosságú a gyermekek fejlődésében, mivel segít nekik jobban megérteni a körülöttük lévő világot és felkészülni a különböző helyzetekre. A Sellő Barbi-val játszva a gyermekek építhetik empátiájukat és megértésüket mások iránt.
  4. Minőségi és tartós: A Sellő Barbi-t gondosan terveztük és készítettük, hogy hosszú éveken át kísérje a gyermeket. A tartós anyagokból készült baba ellenáll az idő vasfogának, így több generációt is elkápráztathat.

Csatlakozzon hozzánk ebben az izgalmas tengeri kalandban a Sellő Barbi-val! Fejlessze gyermeke kreativitását, inspirálja őket a divat világában és segítse fejlődésüket a szerepjáték által. Adjuk át a gyermekeknek egy olyan játékot, amely nem csak szórakoztató, hanem felemelő és tanulságos élményt is nyújt. Vegye meg a Sellő Barbi-t most, és engedje, hogy a tündöklő tengeri világ elvarázsolja gyermeke életét!

Videó egy hasonló termékről:

Price History