Rendőrautó alakú játszósátor gyerekeknek – könnyen felállítható – 112 x 70 x 70 cm (BBJ)

8.290 Ft

A termék megvásárolható: Utánvéttel, Bankkártyával

Már csak 5 db van raktáron!
Raktáron: szállítás 2 munkanapon belül
Készlet: 5 készleten SKU: 1709

Leírás

Szeretnéd, ha gyermeked szórakoztatva és kalandokba merülve fedezhetné fel a rendőrség izgalmas világát? Akkor ez a rendőrautó alakú sátor a tökéletes választás!

Ez a különleges sátor valódi rendőrautó formájában kelti életre a gyerekek képzeletét. A sátor megjelenése és részletei autentikusak és lenyűgözőek, így a gyerekek garantáltan élvezik a játékot és átélhetik a rendőrség izgalmas világát.

A rendőrautó sátor jellemzői:

  • Kreatív játék: A rendőrautó sátor serkenti a gyerekek képzeletét és kreativitását. A sátorban eljátszhatják a rendőrséggel kapcsolatos szituációkat, például bűnüldözést vagy rendőri járőrözést. Ez segít a szerepjáték és a képzelőerő fejlődésében.
  • Tartós anyagok: A sátor a legmagasabb minőségű anyagokból készült, amelyek biztosítják a tartósságot és hosszú élettartamot. A gyerekek biztonságosan játszhatnak és fedezhetik fel a sátor világát.
  • Könnyű összeszerelés: A rendőrautó sátor könnyen és gyorsan összeszerelhető. A gyerekek könnyedén felállíthatják és elbontathatják a sátrat, így akár azonnal belemerülhetnek a játékba.
  • Interaktív élmény: A sátor részletei autentikusak és élethűek, amelyek lehetővé teszik a gyerekek számára, hogy valódi rendőri szituációkat játsszanak el. Például a kormánykerék, a sebességmérő és a rendőrségi matricák hozzájárulnak a valósághű élményhez.
  • Könnyű hordozhatóság: A rendőrautó sátor könnyen szétszedhető és hordozható. A gyerekek bárhová magukkal vihetik és élvezhetik a játékot, legyen szó otthonról, kertből vagy akár piknikről.
  • Fejleszti a szociális készségeket: A rendőrautó sátor lehetőséget ad a közös játékra és az interakcióra. A gyerekek barátaikkal vagy testvéreikkel együtt élvezhetik a játékot, ezáltal fejlődnek a társas készségei.

Videó a termékről: