Tűzoltóautó alakú játszósátor gyerekeknek – könnyen felállítható – 112 x 70 x 70 cm (BBJ)

8.290 Ft

A termék megvásárolható: Utánvéttel, Bankkártyával

Már csak 14 db van raktáron!
Raktáron: szállítás 2 munkanapon belül
Készlet: 14 készleten SKU: 1710

Leírás

Szeretnéd, ha gyermeked szórakoztatva és kalandokba merülve fedezhetné fel a tűzoltóság izgalmas világát? Akkor ez a tűzoltóautó alakú sátor a tökéletes választás!

Ez a különleges sátor valódi tűzoltóautó formájában kelti életre a gyerekek képzeletét. A sátor megjelenése és részletei autentikusak és lenyűgözőek, így a gyerekek garantáltan élvezik a játékot és átélhetik a tűzoltóság izgalmas világát.

A tűzoltóautó sátor jellemzői:

  • Kreatív játék: A tűzoltóautó sátor serkenti a gyerekek képzeletét és kreativitását. A sátorban eljátszhatják a tűzoltósággal kapcsolatos szituációkat, például tűz oltását vagy mentést. Ez segít a szerepjáték és a képzelőerő fejlődésében.
  • Tartós anyagok: A sátor a legmagasabb minőségű anyagokból készült, amelyek biztosítják a tartósságot és hosszú élettartamot. A gyerekek biztonságosan játszhatnak és fedezhetik fel a sátor világát.
  • Könnyű összeszerelés: A tűzoltóautó sátor könnyen és gyorsan összeszerelhető. A gyerekek könnyedén felállíthatják és elbontathatják a sátrat, így akár azonnal belemerülhetnek a játékba. Interaktív élmény: A sátor részletei autentikusak és élethűek, amelyek lehetővé teszik a gyerekek számára, hogy valódi tűzoltószituációkat játsszanak el. Például a kormánykerék, a tűzoltócsengő és a tűzoltósági matricák hozzájárulnak a valósághű élményhez.
  • Könnyű hordozhatóság: A tűzoltóautó sátor könnyen szétszedhető és hordozható. A gyerekek bárhová magukkal vihetik és élvezhetik a játékot, legyen szó otthonról, kertből vagy akár piknikről.
  • Fejleszti a szociális készségeket: A tűzoltóautó sátor lehetőséget ad a közös játékra és az interakcióra. A gyerekek barátaikkal vagy testvéreikkel együtt élvezhetik a játékot, ezáltal fejlődnek a társas készségei.

Videó egy hasonló termékről:

Price History