Népszerű

Mágikus sorozatlövő buborékfújó pisztoly (BBJ)

3.990 Ft

A termék megvásárolható: Utánvéttel, Bankkártyával

Már csak 9 db van raktáron!
Készlet: 9 készleten SKU: 23058

Leírás

Merülj el a varázslatos buborékok világában a Mágikus Sorozat Buborékfújó Pisztollyal!

Ez a lenyűgöző játék nem csupán egy egyszerű buborékfújó pisztoly, hanem egy valódi varázslatos eszköz, amely elbűvöl minden gyermeket és még a felnőtteket is. A Mágikus Sorozat Buborékfújó Pisztoly különleges élményt kínál, amely tele van szórakozással és csodával.

Az első pillantástól kezdve ez a pisztoly lenyűgöző megjelenést nyújt, amely fokozza a játékélményt. A készülék könnyű és ergonomikus kialakítása lehetővé teszi, hogy a gyermekek könnyedén és kényelmesen kezelhessék, így könnyedén felfedezhetik a buborékok varázslatos világát.

A Mágikus Sorozat Buborékfújó Pisztoly kiváló minőségű anyagból készült, így rendkívül strapabíró és hosszú élettartamot biztosít. Ez azt jelenti, hogy a gyerekek hosszú órákon át élvezhetik a játékot, anélkül hogy aggódnának a készülék töréséért vagy meghibásodásáért.

A pisztoly segítségével a gyerekek lenyűgöző és varázslatos buborékokat fújhatnak, amelyek színpompásak és csillogóak. A különféle színek és formák változatos kínálata lehetővé teszi, hogy a gyermekek kreatívan kibontakozhassanak és egyedülálló buborékokat alkothassanak.

Termékinformáció:

  • Anyaga: ABS műanyag
  • Szín: aktuális raktárkészlet szerint kerül kiküldésre
  • Tápellátás : 4 x AA elem (nem tartozék)
  • Termék mérete: 18 x 13,5 x 6 cm

Ez a buborékfújó pisztoly nem csupán egy játék, hanem egy fantasztikus eszköz is, amely segíti a gyerekeket a kézügyesség és a kreativitás fejlesztésében. Fedezd fel a buborékok varázslatos világát és élvezd a játék izgalmát a Mágikus Sorozat Buborékfújó Pisztollyal!

Price History