Kézzel készített szorzótáblás fa abakusz – készségfejlesztő, színes oktatójáték kisiskolásoknak (BBI-6895)

8.990 Ft

A termék megvásárolható: Utánvéttel, Bankkártyával

Már csak 3 db van raktáron!
Raktáron: szállítás 2 munkanapon belül
Készlet: 3 készleten SKU: 123312

Leírás

A kézzel készített szorzótáblás fa abakusz kiváló választás kisiskolások számára, akik szívesen tanulnak és fejlesztik matematikai készségeiket játékos formában. Ez az oktatójáték nemcsak szórakoztató, hanem segít abban is, hogy a gyerekek könnyedén megértsék és megtanulják a szorzótábla alapjait. A színes kialakítás és a kézzel készített részletek gondoskodnak arról, hogy a termék vonzó legyen a kicsik számára, miközben fejleszti finommotoros képességeiket és matematikai gondolkodásukat. Ideális választás otthoni vagy iskolai környezetben egyaránt, hogy támogassa a gyerekek tanulási útját és örömüket leljenek a matematika világában.

Főbb jellemzők:

  • Kézzel készített: Minőségi faanyagból, gondos kézműves munkával készült, biztosítva ezzel a tartósságot és a biztonságot.
  • Szórakoztató és interaktív: A gyerekek számára vonzó, élénk színekkel és játékos kialakítással rendelkezik, ami motiválja őket a tanulásra és a játékra egyaránt.
  • Készségfejlesztő: Segít a matematikai készségek fejlesztésében, különösen a szorzótábla gyakorlásában és megértésében.
  • Oktatójáték: Nemcsak szórakoztató, de oktató is egyben, hiszen játék közben a gyerekek számára könnyedén áttekinthetővé válik a szorzótábla rendszere.
  • Ideális kisiskolásoknak: Kifejezetten 5-10 éves gyerekek számára tervezve, hogy segítsen nekik felkészülni az iskolai matematika órákra.

Miért válasszuk?

A Kézzel Készített Szorzótáblás Fa Abakusz ideális választás, ha szeretnéd, hogy gyermeked játékos formában tanuljon és fejlessze matematikai készségeit. A termék nemcsak szórakoztató és vonzó, hanem segíti a szorzótábla gyakorlását is, ami alapvető fontosságú az iskolai teljesítmény szempontjából.

Technikai adatok:

  • Anyag: Minőségi fa
  • Méretek: 34cm x 12cm x 15cm
  • Színek: Többféle élénk színben elérhető

Összegzés:

A Kézzel Készített Szorzótáblás Fa Abakusz egy kiváló választás minden szülő számára, aki szeretné, hogy gyermekük játékos környezetben is hatékonyan fejlessze matematikai készségeit. Vásárold meg most, és segíts a gyermekednek felfedezni a matematika világát új, szórakoztató módon!

Price History