Készségfejlesztő szilikon kockák – számoló és építő játék (BB-11402)

6.490 Ft

A termék megvásárolható: Utánvéttel, Bankkártyával

Már csak 1 db van raktáron!
Raktáron: szállítás 2 munkanapon belül
Készlet: 1 készleten SKU: 203422022

Leírás

A készlet 10 darab kockából áll, melyeket sokféle forma és szín jellemez. Számok, minták és képek találhatók rajtuk. Könnyű gumi anyagukból adódóan egészségre ártalmatlanok és puha szélük van, aminek köszönhetően a gyermek biztonságosan tud játszani. A gyártáshoz felhasznált anyagot a tartósság jellemzi, ami pozitívan befolyásolja a tárgyak használati hosszát. Ezenkívül vízálló és nagyon könnyen tisztítható.

Az élénk színek kétségtelenül vonzzák a gyermek figyelmét, és játékra ösztönzik. A kockák nemcsak szórakoztatnak és változatossá teszik a mindennapi fürdőzést, hanem tanítanak és befolyásolják a gyermek fejlődését is. Fejlesztik a képzeletet, serkentik a kreatív gondolkodást, fejlesztik a kézügyességet, és rendkívül hasznosak  a formák, állatnevek és a színek megismerésében.

A játékok minden helyzetre és helyre tökéletesek, a gyerkőc otthon, a szabadban és akár fürdés közben is játszhat velük. Az esti fürdés alkalom a gyermek számára a kikapcsolódásra, a szülővel való kellemes kapcsolatfelvételre, de értékes tudásforrás is lehet, és hatással lehet a baba értelmi fejlődésére is. Megszoríthatod őket a kezedben, és így kiengedheted belőlük a levegőt – ekkor fütyülni kezdenek. A fogóerő csökkentése után azonnal automatikusan visszanyerik eredeti formájukat. Ennek az egyszerű tevékenységnek stresszoldó hatása lehet a babára.

A termék jellemzői:

  • szín: többszínű
  • anyaga: gumi
  • blokkok száma a készletben: 10
  • blokk méretei (hossz / szélesség / magasság): 5/6/5 cm
  • súlya: 0,55 kg
Price History