Átlátszó labdába zárt 3D ügyességi játék 138 feladvánnyal (BB-4672)

5.990 Ft

A termék megvásárolható: Utánvéttel, Bankkártyával

Már csak 2 db van raktáron!
Raktáron: szállítás 2 munkanapon belül
Készlet: 2 készleten SKU: 02340200

Leírás

Egy átlátszó labda, benne színes labirintussal és sok különböző akadállyal. Elképesztő játék egy nagyobb gyermek számára.  A játék arról szól, hogy a labdában lévő kisméretű fém golyót precízen mozgatva, sok kanyaron, alagúton és akadályon keresztül, áthaladva a labirintuson a célba kell juttatni.  Összesen 138 akadályt kell leküzdeni. A labda útvonalának irányításával a játékos fejleszti a koordinációját és növeli a koncentrációs képességét, és mint ismeretes, a feladatra való összpontosítás rendkívül hasznos az iskolában és az élet minden területén. Ezenkívül a térbeli útvonalak javíthatják a játékos tér- és irányérzékelését.

A játékos az 1-es számú pályáról indul, és precíz kézmozdulatokkal végigvezeti a labdát az útvonalon. Ha a labda kiesik belőle, a játékosnak nem kell elölről kezdenie a játékot, mert a 2-es és 3-as számmal jelölt helyekről folytathatja a játékot. Amikor a labda leesik a pályáról, enyhén rázza meg a játékot és tegye vissza a golyót a pályára, majd kezdje elölről a játékot.

A játék 6 évesnél idősebb gyermekek számára készült, ami elsősorban a játék nehézségéből adódik. Nagyszerű játék lehet nagyobb gyerekek és felnőttek számára is. Nagyon hasznos kütyü mindenkinek, akinek problémái vannak a koncentrációval, tanulási nehézségekkel, koordinációval stb.

A termék jellemzői:

  • akadályok száma: 138
  • gyermek életkora: 6+
  • labda méretei (szélesség / magasság): 18x18cm
  • súlya csomagolással: 395g

Videó a termékről:

Price History