Szuper menő játékfegyver 3000 db fluoreszkáló tölténnyel – biztonságos, szórakoztató, fejlesztő (BBJ)

10.990 Ft

A termék megvásárolható: Utánvéttel, Bankkártyával

Már csak 14 db van raktáron!
Raktáron: szállítás 2 munkanapon belül
Készlet: 14 készleten SKU: 2202

Leírás

Szállj be a játékfegyverek izgalmas világába ezzel a lenyűgöző játékkal, amely nem csupán látványos, de életre kelti a csatamezőt a fluoreszkáló töltények varázsával! A kiváló minőségű készülék nemcsak egy játék, hanem egy élmény, amelynek szereplője Te lehetsz!

Főbb jellemzők és előnyök:

  1. Fluoreszkáló töltények: A játékfegyver két csomag fluoreszkáló tölténnyel érkezik, amelyek még látványosabbá és izgalmasabbá teszik a játékot. A puha anyagból készült töltények biztonságosak, de mégis kihívást jelentenek a csatákban.
  2. Biztonság és szórakozás: A puha anyagú töltényekkel játszva a gyermekek élvezhetik a fegyveres csatákat anélkül, hogy aggódnának a sérüléseik miatt. Az egymásra tilos lövés funkció biztosítja a játék biztonságát.
  3. Töltési kényelem: A játékfegyver USB kábellel tölthető, így nem kell aggódnod a folyamatos elemcseréről. A beépített akkumulátor hosszú órákon át biztosítja a folyamatos szórakozást.
  4. Könnyű és kényelmes használat: A játékfegyver kialakítása nemcsak látványos, de könnyű és kényelmes használatra is tervezték. A 34,5x24x4 cm-es mérete ideális a könnyű kezelhetőséghez és a dinamikus játékhoz.
  5. Fejlesztő játékélmény: A játék nemcsak szórakozást, hanem fejlesztést is kínál. A precíziós célzás és a gyors reakcióidő fejleszti a gyerekek kézügyességét és stratégiai gondolkodását is.
  6. Szórakoztató csaták: A játékfegyver lehetővé teszi, hogy csatlakozz barátaiddal vagy családtagjaiddal és éljétek át a szórakoztató és izgalmas csatákat otthon, ahol minden lövés egyedi élményt kínál.

Ez a játékfegyver nem csak egy egyszerű játék, hanem egy élettel teli élmény, amely mindenki számára garantáltan felejthetetlenné teszi a játékot. Engedd, hogy a fluoreszkáló töltényekkel teli kalandok új dimenzióját hozza el a szobádba, és élvezd a játék minden pillanatát!

Illusztrációs videó egy hasonló termékről:

Price History