Játszva ismerjük meg a szakmákat! képességfejlesztő játék (BBJ)

3.990 Ft

A termék megvásárolható: Utánvéttel, Bankkártyával

Már csak 8 db van raktáron!
Készlet: 8 készleten SKU: 06360405

Leírás

Ismerkedjen meg a “Játszva Ismerjük Meg a Szakmákat” képességfejlesztő játékkal, mely egy kiváló választás minden kisgyerek és szülő számára! Ez a játék nemcsak szórakoztató, de segít a gyermekeknek felfedezni és megérteni a különböző szakmákat és foglalkozásokat.

A játék lényege, hogy a gyerekek különböző foglalkozásokhoz tartozó eszközöket és tevékenységeket párosítsák össze. Ezáltal nemcsak a kreativitásukat és gondolkodási képességeiket fejlesztik, hanem megismerik a világ különböző szakmáit is. A játék interaktív módon segíti a gyerekeket abban, hogy megértsék az emberek által végzett különféle munkákat, és ösztönzi őket arra, hogy álmaik szerinti foglalkozást válasszanak a jövőben.

A “Játszva Ismerjük Meg a Szakmákat” játék puzzle-szerű részekből áll, amelyek könnyen összeilleszthetők, így a gyerekek könnyedén megoldhatják a feladatokat és élvezhetik a játék izgalmát. Emellett a játék kiváló lehetőséget kínál a szülők és gyermekek közötti közös időtöltésre, amely segíti a kötelék erősítését és a családi kapcsolatok fejlődését.

Termékinformáció:

  • Anyag: préselt karton
  • Csomagolás mérete: 28 x 20 x 4 cm
  • 4 éves kortól ajánlott
  • Játékidő: 20-25 perc
  • 1-4 játékos

 

Ne hagyja ki ezt a remek lehetőséget arra, hogy együtt fedezzék fel a világ izgalmas szakmáit és foglalkozásait! Szerezze be ma a “Játszva Ismerjük Meg a Szakmákat” játékot, és élvezze a játék örömét és tanulási lehetőségét a gyerekek számára!

Price History