Felnőtt kifestő számozott sablonnal, ecsetekkel és festékkel – kiskutya (BB-22780)

4.490 Ft

A termék megvásárolható: Utánvéttel, Bankkártyával

Készlet: Elfogyott SKU: 22

Állíts be értesítőt, hogy elsőként értesülj arról, ha ez a termék ismét elérhető lesz.

Leírás

Számozott kifestő készlet – Találd meg a művészt magadban!

Vágj bele a festés izgalmas világába a számok szerint festő készlettel, és érezd magad igazi művésznek! Ezzel a kreatív és szórakoztató tevékenységgel lépésről lépésre hozhatsz létre gyönyörű festményeket, miközben teljesen elmerülsz a műalkotás varázslatos világában. Akár gyermek vagy, akár felnőtt, ez a készlet kiváló módja a kikapcsolódásnak és az alkotás örömének megtapasztalásának.

Miért érdemes a számok szerint festő készletet választani?

  1. Érezd művészként magad: A számok alapján való festés egyedülálló élményt nyújt. Ahogy kitartóan töltöd ki a mezőket a számok alapján a készletben található akrilfestékkel, egyre inkább érezni fogod magad művészként. A teljes festményt saját magad alkotod meg, ami büszkeséggel és elégedettséggel tölt majd el.
  2. Kész és indulj: A készlet mindent tartalmaz, amire szükséged van a festéshez. Az akrilfestékek, ecsetek és a festhető kép együttesen megkönnyítik a munka megkezdését. Nincs szükség további eszközök beszerzésére, így könnyen belevághatsz a festésbe.
  3. Gyerekeknek és felnőtteknek: A számok szerint festés nem korhoz kötött tevékenység. Gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt ideális szórakozás és kikapcsolódás. A családtagokkal vagy barátokkal közösen festve még élménydúsabbá teheted a pillanatokat. A számok alapján való festés egyszerű és könnyen elsajátítható, és közben fejlesztheted festési készségeidet.
  4. Egyszerűség és könnyedség: A számokkal történő festés rendkívül intuitív és egyszerű. A vászon mezőinek számozása megkönnyíti a megfelelő festékszínek kiválasztását az egyes területek számokkal történő kifestéséhez. Ez különösen kezdőknek segít abban, hogy szép eredményeket érjenek el.

Műszaki adatok:

  • Színek: Többszínű
  • Anyag: Fa, vászon, műanyag
  • Méret: 40 x 50 cm
  • Tömeg: 468 g
  • Csomag súlya: 697 g

A számok szerint festő készlettel könnyedén képességeid szintjétől függetlenül alkothatsz és érezheted magad művészként. Merülj el a festés világában, élvezd a kreativitás élményét, és alkoss lenyűgöző műalkotásokat! Szerezd be most, és indítsd el saját festői utazásodat!

Price History