Felfújható szabadon álló boxzsák 150 cm (BBJ)

8.990 Ft

A termék megvásárolható: Utánvéttel, Bankkártyával

Már csak 18 db van raktáron!
Készlet: 18 készleten

Leírás

Hozd el az edzőterem hangulatát otthonodba ezzel a felfújható szabadon álló boxzsákkal! A 150 cm magas boxzsák tökéletes választás mind kezdő, mind haladó bokszolóknak, akik javítani szeretnék ütőtechnikájukat, erőnlétüket és koordinációjukat. Ideális stresszlevezetésre és szórakoztató edzésekhez minden korosztály számára.

Jellemzők:

 1. Felfújható kialakítás: A boxzsák könnyen felfújható és leereszthető, így egyszerűen tárolható és szállítható. Nincs szükség bonyolult rögzítési megoldásokra.
 2. Szabadon álló: A stabil talapzatot vízzel vagy homokkal töltheted meg, ami biztosítja, hogy a boxzsák mindig visszapattan, így folyamatosan kihívást nyújt a felhasználónak.
 3. Magas minőségű anyag: Tartós és strapabíró PVC anyagból készült, amely ellenáll az erős ütésnek és rúgásnak is. A varratok erősítettek a hosszú élettartam érdekében.
 4. 150 cm magasság: Ideális méret felnőttek és gyermekek számára egyaránt. Alkalmas álló és ülő helyzetben végzett edzésekhez is.
 5. Biztonságos használat: A boxzsák puha felülete csökkenti a sérülés kockázatát, így biztonságos választás otthoni használatra.

Használati Útmutató:

 1. Felfújás: Használj pumpát a boxzsák felfújásához. Ügyelj arra, hogy megfelelően tömör legyen.
 2. Talapzat Töltése: Töltsd meg a talapzatot vízzel vagy homokkal a maximális stabilitás érdekében.
 3. Elhelyezés: Helyezd el a boxzsákot egy sík felületen, ahol elegendő hely áll rendelkezésre az edzéshez.
 4. Edzés: Használd különböző technikák fejlesztésére és erőnléti edzésre.

Termékinformáció:

 • Anyaga: PVC
 • Méret: 150 x 53 cm
 • Az aljzat feltölthető vízzel vagy homokkal
 • Szivárgásmentes, Tartós, Flexibilis
 • Korosztály: Gyerek / Felnőtt

Figyelmeztetés: Ügyelj arra, hogy a boxzsákot ne helyezd éles tárgyak közelébe, és ne használd durva felületen, hogy elkerüld az anyag sérülését.

A Felfújható Szabadon Álló Boxzsák – 150 cm tökéletes edzőeszköz minden korosztály számára, amely fejleszti a fizikai erőt, állóképességet és ütőtechnikát. Szerezd be most, és hozd el a profi edzés élményét otthonodba!

Price History