Első házam játszóház gyerekeknek – ajtóval és ablakokkal – kék (BBJ)

36.990 Ft

A termék megvásárolható: Utánvéttel, Bankkártyával

Már csak 2 db van raktáron!
Készlet: 2 készleten SKU: 00882

Leírás

A gyermekek szeretnek bújócskázni, titkos kis helyeket kialakítani játék közben, ahol megteremthetik a privát szférájukat. Ez a kül- és beltéren egyaránt használható játszóház tökéletes helyszínt biztosít az elvonuláshoz, a játékhoz akár egyedül, akár a barátokkal.

A ház erős műanyagból készült, könnyen összeszerelhető, és a stabilitás érdekében csavarokkal rögzíthető. A kék házon kedves figurák láthatók, ajtaja és ablakai sárga színűek, a teteje piros. A játszóház garantáltan elnyeri a gyermekek tetszését! Nagyon élvezik, hogy csak az övék. Berendezhetik, tárolhatják benne a játékaikat, használhatják a lakásban és a kertben egyaránt.

Ez a nagyszerű műanyag játszóház, mindössze néhány elemből áll, így gyorsan és könnyen össze lehet állítani, és alighanem a gyerekek legszuperebb játszótere lesz, hiszen olyan akár egy igazi kis házikó.  A kis ház funkcionális ajtóval és ablakkal is rendelkezik, így a gyerekek valóban elzárkózhatnak, ha egy kis magányra vágynak. Az összeállított ház alapterülete 106 x 98 x 90 centiméter, ami elég nagy ahhoz, hogy a gyerekek kényelmesen elférnek benne akár állva is, köszönhetően a több mint egy méteres magasságának.

Ti is annyira imádtatok bunkert építeni, mint a gyerkőceitek? Minden párnát, plédet, lepedőt és a létező összes bútort befogják, amitől utána óriási káosz és kupi lesz a lakásban? Van megoldás! Ez a játszóház leváltja a lakásban uralkodó felfordulást!

Sokkal több előnnyel rendelkezik, mint a hagyományos bunkerek: nem kell elpakolni, nem hiányoznak a kanapéról a párnák és plédek, és ami a legfontosabb, csak az övé. Így bármikor használhatja, tárolhatja benne játékait, be is költözhet, ha úgy tartja kedve a csöppségnek. Kinti és benti használatra egyaránt alkalmas, erős műanyag elemei gyorsan összerakhatóak, és stabilan, műanyag csavarokkal rögzíthetőek.

A jókedv és kacagás garantált, ahogyan a rend és tisztaság is a környezetetekben. 

Főbb jellemzők:

  • Műanyag játszóház
  • Ajtókkal és ablakokkal
  • Az erős műanyag elemek biztosítják a stabilitást
  • Egyszerűen áthelyezhető
  • Könnyen tisztán tartható
  • Méret: (magasság/hosszúság/ szélesség): 106 x 98 x 90 cm
Price History