3 db-os mini baba készlet – gyönyörű játék babák különböző színű, csinos ruhácskákban – 10 cm (BBI-5122)

3.990 Ft

A termék megvásárolható: Utánvéttel, Bankkártyával

Már csak 9 db van raktáron!
Raktáron: szállítás 2 munkanapon belül
Készlet: 9 készleten SKU: 1789

Leírás

Fedezd fel ezt a lenyűgöző baba készletet, amely három bájos darabból áll! Ezek a 10 cm magas babák kiváló minőségű műanyagból készültek és számtalan módon szórakoztatják a gyerekeket. A babáknak különböző színű ruháik vannak: rózsaszín, sárga és lila, és mindegyiküknek piros cipője van.

Ez a baba készlet tökéletes a babaházban való játékhoz! Könnyedén elfér minden házban és álló helyzetben is.

A babák ideálisak a barátokkal való közös játékhoz is – minden gyereknek lehet saját babája, és bármilyen szerepet játszhatnak. Ha karaktervonásokat adunk a babáknak és különféle szórakoztató forgatókönyveket találunk ki, az pozitívan befolyásolja a gyerekek fantáziáját és ösztönzi a kreatív gondolkodást. A baba készlet játékai fejlesztik a kézi készségeket és a finom motoros készségeket is.

A készlet három baba figurát tartalmaz, amelyek mindegyike 10 cm magas. Az egyedi és élénk színekkel díszített babák minden gyerek számára vonzóvá teszik a játékot. A baba készlet a következő méretekkel rendelkezik:

  • Baba magassága: 10 cm
  • Kiszerelés mérete: 11,5 cm x 11 cm x 2,5 cm

Ezeket a bájos babákat fólia csomagolásba helyeztük, hogy biztosan sértetlenül érkezzenek meg hozzád, és azonnal elbűvölhessék a gyermekedet. Engedd, hogy gyermeked fantáziája kibontakozzon ezzel a szórakoztató és fejlesztő játékkal, és élvezzétek közösen az együtt töltött időt!

Price History